Persondata politik

Massagepige fik peberspray under røveri

Ikke meget signalement at gå efter, da røvere blændede prostitueret

Seneste i 112

Lokalavisen.dk – 112
Nyheder
Gå aldrig glip af de seneste nyheder.

Mest læste i 112

Få EKSTRA overblik

 

En massagepige fik et skud peberspray, da hun onsdag eftermiddag blev udsat for røveri i sin massageklinik i Arnborg syd for Herning.

Røveriet skete klokken 16.45.

Læs også: Se også: Luder stopper de hellige

Røveriet blev begået af to mænd, der kort før røveriet var blevet afvist af massagepigen, da de bankede på en privat indgangsdør i det hus, hvor massageklinikken ligger.

- Men de kom igen kort efter, som om de havde holdt øje med klinikken og havde sikret sig, at der ikke var nogen kunder, og at kvinden var alene. De bankede igen på den private dør, og da kvinden åbnede sprøjtede de peberspray i øjnene på hende og skubbede hende væk fra døren, så hun fik småskrammer. De truede hende til at udlevere sin taske med 7.000 kroner, siger vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, Kjeld Nedergaard, til ekstrabladet.dk.

Offeret er en 35-årig kvinde af polsk oprindelse.

- De har ikke slået hende, men hun fik nogle småskrammer under røveriet, som hun bliver tjekket for på skadestuen, siger Kjeld Nedergaard til ekstrabladet.dk.

Læs også: Se også: Byen kæmper for sit bordel

Da kvinden fik peberspray i øjnene, har hun ikke kunnet give politiet meget at gå efter.

- Hun sagde, at de var 18-20 år og talte gebrokkent engelsk. Hvis der er nogen, der har set to mænd komme ud fra massageklinikken på Skjernvej 52 i Arnborg klokken 16.45 og har oplysninger om mændenes færden, hører vi meget gerne fra dem, siger Kjeld Nedergaard.

Har du oplysninger i sagen, kontakt da Midt- og Vestjylllands Politi på telefon 114.

Seneste nyt

Mest læste

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik