112

Far anholdt for knivdrab på søn

En 46-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for knivdrab på sin 20-årige søn Simon Skovmand. Det skete på faderens bopæl i Storegade i Bramming nær Esbjerg

En 46-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for knivdrab på sin 20-årige søn Simon Skovmand. Det skete på faderens bopæl i Storegade i Bramming nær Esbjerg.Læs også:

No name 112 - 23. dec. 2012 Ung mand fundet død, formentlig dræbt

Sønnen blev fundet i opgangen liggende død af et knivstik i brystet.

Den 20-årige var kommet hjem til Bramming for at fejre jul sammen med sin far. De mødtes på et værtshus og drak nogle øl, før de tog hjem til faderen.

- Han var en god fyr, der kendte mange i Bramming. Det seneste halve år boede og arbejdede han på Malta – mest som et eventyr, siger en flok unge mænd, som ekstrabladet.dk mødte søndag eftermiddag i porten foran faderens opgang. De tændte lys for deres gamle kammerat.

- Vi er vokset op sammen med ham, har gået i skole sammen med ham i ti år og har spillet fodbold sammen med ham. Det her er et chok for os, siger en af de gamle kammerater.Den 46-årige far var lørdag aften til ishockeykamp i Esbjerg, før han mødtes med sin søn på værtshuset, fortæller en kilde til ekstrabladet.dk

Politiet har det meste af dagen haft afspærret et større omåde i Storegade, og flere kriminalteknikere undersøgte trappeopgangen.

Betjentene havde desuden hunde med, der undersøgte nogle bede ved en parkeringsplads.

Mange af naboerne blev i morges vækket af blå blink.

Efterforskningsleder Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, kan ikke fortælle hvad der er sket op til drabet af Simon Skovmand, da politiet endnu ikke har haft mulighed for at afhøre den unge mands far.

- Det har taget tid med at få ham undersøgt af læger og retsmedicinere, oplyser Bent Thuesen.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
112 seneste
Lokalavisen.dk – 112
Jaloux ekskæreste måtte tage benene på nakken: Truede mand i bil - men så kom jagtgeværet frem...
Cykler og barnevogne doneret i massevis: Sådan her ender de deres dage - selvom de virker
Plejepersonale smurte afføring op ad ryggen på skleroseramte Tina Horn - og reagerer ikke på alarmopkald
Fantastisk politiarbejde redder kvindes liv: "Han gik med hende over skuldrene en kilometer hen til en vej, hvor en ambulance ventede"
Lille detalje fik mørklødet mand til at gå amok ved tankstation: "Din fucking dansker - jeg finder dig og smadrer dit fjæs"
Stort antal vanrøgtede hunde fundet: Nogle var døde, nogle var i live
Mest læste i 112
Hent flere
Få EKSTRA overblik