Far anholdt for knivdrab på søn

En 46-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for knivdrab på sin 20-årige søn Simon Skovmand. Det skete på faderens bopæl i Storegade i Bramming nær Esbjerg

En 46-årig mand blev søndag morgen anholdt og sigtet for knivdrab på sin 20-årige søn Simon Skovmand. Det skete på faderens bopæl i Storegade i Bramming nær Esbjerg.Læs også:

112 - 23. dec. 2012 - kl. 11:48 Ung mand fundet død, formentlig dræbt

Sønnen blev fundet i opgangen liggende død af et knivstik i brystet.

Den 20-årige var kommet hjem til Bramming for at fejre jul sammen med sin far. De mødtes på et værtshus og drak nogle øl, før de tog hjem til faderen.

- Han var en god fyr, der kendte mange i Bramming. Det seneste halve år boede og arbejdede han på Malta – mest som et eventyr, siger en flok unge mænd, som ekstrabladet.dk mødte søndag eftermiddag i porten foran faderens opgang. De tændte lys for deres gamle kammerat.

- Vi er vokset op sammen med ham, har gået i skole sammen med ham i ti år og har spillet fodbold sammen med ham. Det her er et chok for os, siger en af de gamle kammerater.Den 46-årige far var lørdag aften til ishockeykamp i Esbjerg, før han mødtes med sin søn på værtshuset, fortæller en kilde til ekstrabladet.dk

Politiet har det meste af dagen haft afspærret et større omåde i Storegade, og flere kriminalteknikere undersøgte trappeopgangen.

Betjentene havde desuden hunde med, der undersøgte nogle bede ved en parkeringsplads.

Mange af naboerne blev i morges vækket af blå blink.

Efterforskningsleder Bent Thuesen, Syd- og Sønderjyllands Politi, kan ikke fortælle hvad der er sket op til drabet af Simon Skovmand, da politiet endnu ikke har haft mulighed for at afhøre den unge mands far.

- Det har taget tid med at få ham undersøgt af læger og retsmedicinere, oplyser Bent Thuesen.

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen