Samfund 15 min. siden
Klovnenes værste fjende: Sådan afslører Simon hvor de ligger på lur
Ritzau 18 min. siden
Canada: Forlig om frihandelsaftale med EU er mislykket
Samfund 2 timer siden
Tidligere Metal-formand er død
Politik 2 timer siden
27 lande enige om aftale: Men en mand står i vejen
Samfund 2 timer siden
Kan du se problemet? Utrolig redningsvideo snyder internettet
Dansk politik 4 timer siden
Messerschmidt & co åd og drak for 48.000 kroner
Dansk politik 4 timer siden
Nye afsløringer: DF inviterede på Bruxelles-tur for 62.431 kroner
Dansk politik 4 timer siden
Skattekroner betalte for Messerschmidts julekort til 31.000 kr
Dansk politik 4 timer siden
Messerschmidts fond betalte Frankrigstur for minister og kæreste: Så dyr var den
Krig & katastrofer 4 timer siden
Desperate IS-krigere i modangreb: Stormer kurdisk by med rifler og selvmordsbomber
Amerikansk valg 2016 5 timer siden
Se klippet: Hillary flad af grin over Trumps vits
BREAKING NEWS
Skandalen vokser: DF betaler 1 mio. tilbage
Amerikansk valg 2016 5 timer siden
Michelle Obama hyldet for tale: Sviner Trump - uden at nævne hans navn
Krig & katastrofer 6 timer siden
Jægersoldaten: Nu er Islamisk Stats krigere desperate
Samfund 7 timer siden
Mor skaber vild debat: 'Man får ikke børn for at de skal være slaver!'
Samfund 8 timer siden
Lille Olly døde 2 gange på 10 dage: 'Jeg følte så meget frygt'
Lederen 10 timer siden
Joes svinesti
Amerikansk valg 2016 11 timer siden
Et døgn efter ond debat: Nu griner Clinton og Trump sammen
Samfund 11 timer siden
Barnløse får lettere adgang til æg og sæd
Krig & katastrofer 11 timer siden
FN starter redning i Aleppo
112

Her er Marcels desperate mini-breve

På små sirlige 12 cm lange breve skrev Marcel følgende linier og opfordringer til søn om at slå en kvinde ned

  • I et af de små desperate breve skriver Marcel, at han ikke vil holde til en livstidsdom, hvorfor sønnen skal slå til og begå en forbrydelse og plante falsk dna. (Foto: Privatfoto)
I et af de små desperate breve skriver Marcel, at han ikke vil holde til en livstidsdom, hvorfor sønnen skal slå til og begå en forbrydelse og plante falsk dna. (Foto: Privatfoto)

Et udpluk af de små sammenfoldede sirligt-skrevne breve, som det lykkedes Marcel Lychau Hansen at smugle ud af fængslet og sende til sin søn N., blev offentliggjort i dag i retten.

ekstrabladet.dk viser nu her et afskrift af nogle af de små 12x5 cm. små breve skrevet af Marcel med blå kuglepen fra fængslet. Sedlerne, som man på billeder kan se har været foldet på kryds og tværs er tætskrevne på begge sider af den lille papirlap.

Det er ekstrabladet.dk der har tilføjet de markerede overskrifter, men skrift, formuleringer og stavefejl står uændret fra brevene i det følgende.

Brev A: Alt bliver afgjort på mit dna
'Hej min dreng. Vi kan nu bevise at jeg var på arbejde da hende på amagekollegiet bliv overfaldet. Hvis min dna dukker op i den næste fremtid så kan de ikke holde mig mere, du bliver nød til at gøre et eller andet for jeg har så meget brug for din hjælp nu. Det hele vil blive afgjort på mit dna så hvis du vil rede mig så er det lige nu det skal ske, hvis ikke så er jeg bange for at jeg bliver dømt. Elsker dig far.'

Brev B: Hvis du slår en ned, kommer jeg ud
'Hej N er i skide godt humør min advokat siger at vi er på rette vej han mener at vi har vundet alle dage indtil Nu, Prikken over iet ville være at mit DNA vil blive fundet i en sag uden for, hvis du slår en eller anden ned og bruger mit DNA så kommer jeg ud det er jeg helt sikker på. Om om du kan det hved jeg ikke men som det ser ud lige nu er det kun dna der kan få mig i fængsel. lykkes det så er jeg fri. Når jeg kommer ud vil vi sagsøge pressen politi og alle som har prøvet at stikke mig. min dreng det er lige nu at du skal slå til elsker dig og der er alt at vinde denne gang så prøv at gøre alt som står i din magt. Far.'

Brev C: Sidste udkald
'hej min dreng. tak for røgen det var lige noget som jeg kunne bruge. nu er det snart sidste udkald hvis du skal kunne hjælpe mig. Håber at du finder på et eller andet for jeg får brug for det N.

Ved godt hvor svært det må være for dig og ekstra meget nu hvor du er blievet far (S han er bare for dejlig). håber bare snart at jeg kan komme ud til jer. elsker og savner jer for vildt knus og kram far.'

Brev D: Jeg holder ikke til livstid i længden
'hej min dejlige dreng. jeg kan kun sige at nu er det ved at være sidste chance for at hjælpe mig til at komme ud til jer.

du må sku finde på et eller andet snart for jeg holder ikke ud i længden og hvis de dømmer mig livstid så ved jeg ikke om jeg nogensinde kommer ud igen det ville jeg ikke kunne leve med. En ting er sikkert hvis de ikke finder mit dna i en anden sag så bliver jeg dømt. Elsker jer og det vil jeg gøre resten af mit liv ligemaget vad. far. (her har Marcel afsluttet brevet ved at tegne et hjerte, red.).'

Brev E: Du skal højst slå en ned
'Hej N. Du skal ikke slå nogen ihjel for mig højst slå en eller anden ned og plante Dna. Efter d. 9/12 vil min advokat prøve at få ophævet overvåvet besøg så...'

Politiet har i alt beslaglagt ti små breve, hvoraf svigerdatteren indleverede fire breve til Politiet i Frederikssund, mens yderligere seks breve blev fundet hjemmet hos sønnen. Derudover har man også beslaglagt et håndskrevet A4-brev fundet i Marcels celle i Vestre Fængsel.

Marcel Lychau Hansen sidder iført en grå hættetrøje og har groet fuldskæg med ryggen mod tilhørerpladserne og kigger kun på dommeren. Enkelte gange henvender han sig til sin forsvarer Jakob Lund Poulsen.

En tekniker redegør nu i retten for Marcel Lychau Hansens håndskrift, som hun blandt andet har sammenlignet med hans søns skrift, da han overfor politiet påstår, at han selv har skrevet de små breve. Teknikeren slår dog fast, at samtlige ti breve, som politiet har beslaglagt i sæd-smugler-sagen er skrevet af én og samme person: Amagermanden.

Marcel Hansen selv nægtede sig 9.30 i morges skyldig i anklagerne. Men han benægter dog ikke, at det er hans dna, man har fundet i de små gummidutter.

Der forventes dom i sagen allerede kl. 12 i dag.

ekstrabladet.dk følger sagen live fra retten...

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Lokalavisen.dk – 112
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen