112

Vil demonstrere ved begravelser i Norge

Kristne fanatikere truer med at aktionere ved begravelser af ofrene for bomben i Oslo og nedskydningerne på Utøya.'Gud har udpeget Anders Breivik til at straffe Norge', siger de

  • Westboro Baptist Church demonstrede i sidste uge foran bryllupskontoret i New York mod ægteskaber mellem folk af samme køn (Foto: PA Photos)
Westboro Baptist Church demonstrede i sidste uge foran bryllupskontoret i New York mod ægteskaber mellem folk af samme køn (Foto: PA Photos)

Anders Behring Breivik er ikke den eneste galning.

De kristne fanatikere i Westboro Baptist Church truer med at aktionere ved begravelser af ofrene for Oslo-bomben og nedskydningerne på Utøya.

Den amerikanske sekt mener, at Gud har udpeget Anders Behring Breivik til at straffe Norge.

Grunden til at Norge skal straffes er at de tillader homoseksualitet, skriver sekten i en pressemeddelelse.

'Norge tillod homoseksuelle i 1972 og gav i 2008 dem lov til at gifte sig og adoptere børn. De troede Gud tog sig en blunder og ikke reagerede på denne synd. De tog fejl', skriver de blandt andet.

Westboro Baptist Church skriver på deres hjemmeside, www.godhatesfags.com, at de vil komme til flere af begravelserne og aktionere, som de gjorde det i maj måned sidste år, da den tidligere foresanger i bl.a. Black Sabbath, Ronnie James Dio , blev begravet.

Det samme var tilfældet tidligere denne sommer, da MTV-stjernen Ryan Dunn blev begravet. De mener, at han var med til at undergrave ungdommen, når han kunne arbejde på en TV-station, der bl.a. sender 'Jackass'.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
112 seneste
Lokalavisen.dk – 112
Jaloux ekskæreste måtte tage benene på nakken: Truede mand i bil - men så kom jagtgeværet frem...
Cykler og barnevogne doneret i massevis: Sådan her ender de deres dage - selvom de virker
Plejepersonale smurte afføring op ad ryggen på skleroseramte Tina Horn - og reagerer ikke på alarmopkald
Fantastisk politiarbejde redder kvindes liv: "Han gik med hende over skuldrene en kilometer hen til en vej, hvor en ambulance ventede"
Lille detalje fik mørklødet mand til at gå amok ved tankstation: "Din fucking dansker - jeg finder dig og smadrer dit fjæs"
Stort antal vanrøgtede hunde fundet: Nogle var døde, nogle var i live
Mest læste i 112
Få EKSTRA overblik