Terror 14 min. siden
Danmark til USA: Vi er klar til kamp mod Islamisk Stat
Politik 15 min. siden
Politikere efter Femern-krisemøde: Økonomien holder
Samfund 16 min. siden
Torsdagens aktier: Ny stor nedtur med Mærsk og bankerne forrest
Samfund 22 min. siden
Absalon med i Natos flådeindsats mod menneskesmuglere
Samfund 26 min. siden
Danske kvinder med tabu-sygdom: Tak, Cecilie Hother!
Samfund 26 min. siden
Skolereform: 37 kommuner tillader kortere skoledage
Samfund 40 min. siden
Tog holder bom-stille: Væltet træ blokerer
Fødevarer 1 time siden
Burger-gigant med overraskende nyhed: Det største siden Whopperen
Samfund 1 time siden
Videnskabelig sensation: Forskere bekræfter Einstein-teori
Samfund 3 timer siden
Spørg eksperten om Einsteins vanvittig opdagelse - Baner det vej for tidsrejser?
Dansk politik 3 timer siden
V-formand: Holst-historie er en storm i et glas vand
Dansk politik 4 timer siden
Regeringen vil have hver anden flygtning i arbejde
Krig & katastrofer 4 timer siden
70 mennesker kvæstet i Egypten efter togulykke
Dansk politik 5 timer siden
Kommuner: Regeringen vil fodre hunden med egen hale
Dansk politik 5 timer siden
Danmark er med: Nato sætter flådeskibe ind mod menneskesmuglere
Samfund 5 timer siden
Titanic skal sejle igen: Rederi bygger kopi af forlist gigantskib
Samfund 5 timer siden
Danmarks dyreste husbåd brændte
Dansk politik 6 timer siden
OVERBLIK: Regeringens oplæg til topartsforhandlinger
Dansk politik 6 timer siden
Carl Holst: Jeg håbede på hurtigt politi-arbejde
Samfund 6 timer siden
Rygterne svirrer: Gigantisk videnskabelig opdagelse afsløres i dag
112

Misbrugt 13-årig: - Andre piger har da ikke sex med far

Stedfar risikerer hård fængselsdom: Han opfandt en fiktiv kæreste til sin steddatter, der instruerede hende i at gå i seng med stedfaderen, så hun kunne 'blive udvidet'

  • Den 13-årige pige blev, ifølge tiltalen, groft udnyttet af sin stedfar. Han opfandt en fiktiv kæreste til pigen, som instruerede hende i at have sex med stedfaderen. (Modelfoto: Anders Brohus)
Den 13-årige pige blev, ifølge tiltalen, groft udnyttet af sin stedfar. Han opfandt en fiktiv kæreste til pigen, som instruerede hende i at have sex med stedfaderen. (Modelfoto: Anders Brohus)

Retten i Glostrup, ekstrabladet.dk

En 13-årig pige blev dybt forelsket i en fiktiv kæreste Mark, som hendes 36-årige stedfar opfandt for at komme i seng med steddatteren.

Pigen kendte kun Mark fra talrige sms-beskeder, hvor Mark instruerede hende i at 'lege læge' og have sex med stedfaderen, så hun kunne 'blive udvidet' og 'holdt åben', så hun en dag var klar til at have sex med kæresten Mark.

Men det var stedfaderen, der stod bag alle sms-beskeder fra Mark. De blev sendt fra et andet mobilnummer end hans eget.

Pigen følte sig ensom og sårbar
Det kom frem i retten i Glostrup i dag, hvor stedfaderen står tiltalt for groft sexmisbrug af steddatteren, da hun var 13 og 14 år. Gennem knapt halvandet år blev steddatteren, ifølge anklageskriftet, manipuleret af den udspekulerede stedfar og udsat for 'adskillige' samlejer, i perioder dagligt, samt oral- anal- og urinsex.

Han viste hende pornofilm, fotografede hende i undertøj, barberede hende mellem benene og fik hende til at sende sig fotos af hendes kønsdele, siger tiltalen. Han sendte også billeder og video til hende af sig selv, mens han onanerede.

Sexmisbruget skete på bopælen i Herlev, når hustruen var på arbejde, og på en lægeklink, hvor den 36-årige gjorde rent.

Se også: 36-årig tiltalt: Tog steddatter i sexskole

Den sårbare og naive pige, der havde store problemer i skolen, lavt selvværd og følte sig ensom og 'forkert', troede oprigtigt på, at 'Mark' eksisterede, selv om hun aldrig havde mødt ham.

- Jeg har fået dit nummer
Det var stedfaderen, der sendte en 'invitation' til pigen som om den kom fra Mark, hvor denne påstod, at han havde set pigen til en fest og fået hendes mobilnummer fra en anden. Pigen gik i fælden og blev forelsket i 'telefonkæresten' Mark.

Den 36-årige stedfar nægter sig skyldig og hævder, at han har totalt 'blackout' om, hvad der er sket.

Politiet har fundet cirka 200 sms-beskeder, der er sendt mellem den 13-årige pige, hendes 'kæreste' Mark og stedfaderen.

- I skal lege doktor
Anklager Christian Schrøder læste nogle af dem op i retten for at illustrere, hvordan stedfaderen gennem den fiktive Mark manipulerede steddatteren til at gå i seng med ham. 'Mark' bad blandt andet 'sin kæreste' om at 'lege doktor' med stedfaderen: - Du er syg og har ondt i fissen og brysterne, skrev 'Mark'.

- Han kommer og undersøger dig. Så skal du sutte hans pik. Så smører han dig ind i olie og knepper dig, lød en sms fra Mark.

- Hvis du elsker mig, gør du det uden at stille spørgsmål, skrev 'Mark' alias stedfaderen til pigen.

I en sms opfordrede Mark den 13-årige pige til at se en fræk film med sin far og 'kneppe ham flad'.

Stedfaderen opfandt også en fiktiv moster 'Anita' til 'Mark', der sendte sms-beskeder til pigen, hvor hun blev nøje instrueret i, hvordan 'Mark' ønskede, at hun havde sex med stedfaderen.

Den 13-årige pige fulgte blindt Marks ønsker. Men hun var alligevel i tvivl:

- Alle andre piger har da ikke haft sex med deres far, så de kunne lære alt. Jeg ved ikke rigtigt, om jeg har lyst til det med andre end dig, skrev hun til Mark.

Hun syntes også, at sex med stedfaderen var 'kedeligt': - Jeg bliver ved med at vente på, at du kommer. Min far siger, jeg ikke er snæver mere, så godnat, skrev pigen en aften til Mark.

Skilt da misbruget blev opdaget
Stedfaderen lærte sin kone, som han nu er separeret fra på grund af sexsagen, at kende gennem dating.dk. Hun var enlig mor til to store drenge og den 13-årige pige. Pigen var den eneste som boede hjemme i huset i Herlev.

Det ulovlige forhold mellem stedfaderen og pigen blev afsløret af hustruen og brødrene, der opdagede sms-korrespondancen. Familien pressede den 36-årige stedfar til at melde sig selv til politiet. Det gjorde han, og familien samlede hans mobiler og computer sammen og overdrog det hele til politiet.

Dagen efter, den 6. september sidste år, blev stedfaderen varetægtsfængslet, og han har siddet fængslet lige siden.

Statsadvokaten kræver den 36-årige idømt mere end fire års fængsel.

Stedfaderen: - Hun ville selv
I retten forklarede den 36-årige, at selvom han havde 'blackout', var han godt klar over, at han havde haft sex med steddatteren. Han ville egentlig ikke: - Jeg vidste ikke, hvad der foregik omkring mig, sagde den 36-årige.

- Jeg betragtede hende som min egen datter, og jeg er sikker på, at hun også regnede mig for sin far. Jeg elsker hende over alt på jorden, sagde den 36-årige i retten.

Han hævder, at det var pigen, der ville have sex med ham, og at han - desværre - faldt i, når han havde drukket og taget piller.

- Når jeg var mig selv, skete der ikke noget, forklarede stedfaderen i retten.

Han husker kun, at han var i seng med steddatteren 8-10 gange. Han 'vågnede op', når han fik udløsning, og så var han klar over, hvad der var sket.

- Krævede sex med håndjern
Stedfaderen hævder, at pigen på et tidspunkt ville have sex iført håndjern. Men han svarede: - Nu stopper festen. Vi skal slet ikke være sammen. Det vil jeg ikke være med til, forklarede han i retten.

På anklager Christian Schrøders spørgsmål kunne stedfaderen godt se, at han havde manipuleret og udnyttet steddatteren: - Der er noget, der er gået galt for mig. Jeg har prøvet at få hjælp, sagde den 36-årige.

Anklageren konfronterer stedfaderen med nogle af de flere hundrede sms-beskeder. For eksempel en af de 'mildere' af slagsen:

- Min pik er meget stiv. Den glæder sig til i morgen. Jeg kommer ind, så snart mor er gået på job i morgen tidlig, skrev stedfaderen til pigen.

- Det siger mig ikke noget, svarede stedfaderen.

Flere af sms-beskederne har karakter af voldtægtsfantasier og tvang

Pigen skal afhøres på fredag.

Lokalavisen.dk – 112

Få EKSTRA overblik

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen