112

Dreng ramt af benzinbombe: Nu leder politiet efter to personer

Politiet søger at komme i kontakt med to personer, der kan vise sig at være vigtige vidner

  • Det var her ved Ry Hallerne i Skanderborg Kommune, at en 16-årig dreng blev udsat for det voldsomme overfald. Foto: Ernst van Norde
Det var her ved Ry Hallerne i Skanderborg Kommune, at en 16-årig dreng blev udsat for det voldsomme overfald. Foto: Ernst van Norde

Sidste mandag blev den 16-årige afghanske dreng Ali ramt af en benzinbombe, som ifølge politiet blev kastet af fire jævnaldrende, etnisk danske drenge.

Den 16-årige blev kraftigt forbrændt, men han overlevede angrebet, som har kostet de fire formodede gerningsmænd en varetægtsfængsling.

Se også: Far til forbrændt søn: - Jeg er bange for det kan ske igen

Mens drengene sidder varetægtsfængslet, bliver sagen fortsat efterforsket.

I den forbindelse leder politiet nu efter to personer, som kan vise sig at være vigtige for sagen.

Det drejer sig om to personer, der befandt sig i nærheden af Ry Hallerne omkring klokken 18.45-19.00 6. februar, hvor episoden med benzinbomben skete.

brandoffer-fra-ry-har-tidligere-vaeret-udsat-for-vold 112 - 15. feb. 2017 Før benzinangreb: Årgang var præget af mange konflikter

Det skriver Sydøstjyllands politi i en pressemeddelelse.

De to personer, der ifølge politiet kan være en kvinde og en mand, stod ved en bil, hvor de fyldte noget i bagagerummet. Bilen beskrives som lille og mørk. Der kan muligvis være tale om en høj bil, om end den stadig er lille.

Er du en af de to personer, eller ved du hvem det er, kan Sydøstjyllands Politi kontaktes på telefon 114.

Terrorsagen om de fem tiltalte unge mænd 112 - 13. feb. 2017 Afghansk dreng forbrændt af benzin-bombe: Forældre hyrer stjerneadvokat

Sagen med den forbrændte dreng har vakt opsigt i lokalområdet, og den voldelige episode var tilsyneladende kulminationen på en længere periode med konflikter i 8. og 9. klassetrin på Mølleskolen i Ry, hvor alle fem implicerede drenge var elever.

Se også: 16-årig forbrændt af benzinbombe: Derfor bliver uromagere ikke smidt ud af skolen

Kommunen har dog efter episoden i en redegørelse frikendt skolen for ansvar i forbindelse med det voldelige overfald, idet der ifølge både kommunen og skolen blev taget de nødvendige skridt.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
112 seneste
Lokalavisen.dk – 112
Jaloux ekskæreste måtte tage benene på nakken: Truede mand i bil - men så kom jagtgeværet frem...
Cykler og barnevogne doneret i massevis: Sådan her ender de deres dage - selvom de virker
Plejepersonale smurte afføring op ad ryggen på skleroseramte Tina Horn - og reagerer ikke på alarmopkald
Fantastisk politiarbejde redder kvindes liv: "Han gik med hende over skuldrene en kilometer hen til en vej, hvor en ambulance ventede"
Lille detalje fik mørklødet mand til at gå amok ved tankstation: "Din fucking dansker - jeg finder dig og smadrer dit fjæs"
Stort antal vanrøgtede hunde fundet: Nogle var døde, nogle var i live
Mest læste i 112
Få EKSTRA overblik