112

Femdobbelt drab: Familiefar gik op i lokalsamfundet

Det var tilsyneladende en helt almindelig familie fra en lille by, der som mange andre gik op i idrætsliv, lokalsamfundet og hinanden, der blev slået ihjel af faderen 

Video: Niels Østergaard/Stine Bolther/Mette Fleckner
1/4
Næste »

Kender du til sagen, skriv til os på 1224@eb.dk/sms til 1224 (koster alm. smstakst)

Mandag middag så en grufuld tragedie dagens lys, da en lille familie fra Ulstrup nær Randers alle blev fundet døde i deres hus.

Siden har politiet meldt ud, at det ifølge deres efterforskning tyder på, at det var faderen i familien, der tog livet af sine fire børn og sin hustru, inden han begik selvmord.

kun-til-ekstra-ulstrup- EKSTRA Krimi Alt om tragedien: Far dræbte dem alle

Den 45-årige drabsmistænkte og afdøde familiefar fra huset i Amstrup Bakker fremstår på de sociale medier som en god nabo og en ansvarsbevidst borger, der var involveret i byens idrætsliv.

henrik-day-poulsen-drab-ulstrup 112 - 10. jan. 2017 Psykiater: Derfor kan far have dræbt hele sin familie

Han efterlyste blandt andet i en lokal Facebook-gruppe ejeren til en cykelnøgle, han havde fundet, og han kom også med en blanding af en opsang og en bøn i samme gruppe. Forrige år havde der været udøvet hærværk i den lokale børneinstitution flere gange, og det advarede den 45-årige imod og opfordrede naboerne til at holde øje.

59620960.jpg 112 - 10. jan. 2017 Politiet: Far dræbte sin familie

'Vi må sammen passe på vores legepladser', skrev den 45-årige på Facebook, hvor det også fremgår, at han i efteråret var ramt af voldsom hovedpine, der gjorde, at han havde svært ved at få hverdagen til at hænge sammen på grund af smerter.

Virkede sportsinteresseret
Den ældste datter virker meget sportsinteresseret, når man ser hendes opslag på de sociale medier, og hun var tydeligvis glad for sine mindre søskende. Hun har blandt delt et billede af familiens tre yngste fra en sommertur til Sverige, hvor de alle besøger gården fra tv-serien om Emil fra Lønneberg.

 

Familien flyttede ind i deres nybyggede hus i Amstrup Bakker i 2007, og den estimerede salgspris for de 149 kvadratmeter bolig med indbygget carport er i underkanten af to millioner.

Der er ifølge myhouse.dk optaget lån i huset for samlet 2,19 millioner i 2006 og 2007, men det er ikke muligt at se, hvor meget af gælden parret havde tilbagebetalt.

På adressen blev der i november 2015 tilmeldt en enkeltmandsvirksomhed, der designer hjemmesider, men der er ikke afleveret regnskab endnu, så det fortæller heller ikke noget om, hvorvidt familiens økonomi var meget presset.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
112 seneste
Lokalavisen.dk – 112
Morten badede med sine børn: Omringet af fem muslimer med kniv og kameraer - "Der skal ske et blodbad"
"Snedig" svindler ville snyde guldsmed for 50.000 kroner: Han havde dog ikke lige forventet politiets baghold...
Fireårig dreng fundet alene: Havde cyklet flere kilometer i tæt trafik
Uhyggeligt voldshelvede: Slået med økser og jernstænger - holdt indepærret i varevogn
Iskold tyv: Tømmer mors bil mens hun besøger børnenes gravsted
Det er Jørn, der er død
Mest læste i 112
Få EKSTRA overblik