112

Levakovic-gangster udvist for bestandigt: Nu er han tilbage i Danmark

Django Levakovic, der i 2015 blev udvist for et groft hjemmerøveri, blev i går anholdt i København for butikstyveri. Han forklarer, at moderen er syg

Sådan lød dommen, da Django Levakovic i 2015 blev udvist af Danmark
1/2
Næste »

Den 43-årige Django Levakovic, der er bror til den berygtede Gimi Levakovic, blev for næsten to år siden udvist for bestandigt i Højesteret efter et groft hjemmerøveri.

Alligevel blev han i går anholdt i København i en tøjbutik, efter personalet havde tilkaldt politiet for butikstyveri.

Det oplyser hans forsvarer Carsten Fentz til Ekstra Bladet.

levakovic-familien-i-nye-tricktyverier Krimi Trængte ind hos 90-årig: Her flygter 'Tricktyvenes Dronning'

- De meldte ham for butikstyveri, og så kom politiet, der anholdte ham. Men jeg går ikke ud fra, at dem nede i butikken vidste hvem han var, siger advokaten.

Ifølge Django Levakovic, der i dag blev fremstillet i dommervagten, var der dog en god grund til, at han var i Danmark og ikke i Sverige, hvor han hævder at bo til daglig.

- Han forklarede, at han var kommet til Danmark i går, fordi hans mor var meget syg og derfor gerne ville se hende, siger Carsten Fentz.

Django Levakovic 112 - 23. apr. 2015 God tur hjem - men udviste Levakovic'er kan vende tilbage

Mens Levakovic erkendte at have overtrådt sit indrejseforbud til Danmark, så nægter han butikstyveriet. Han afviser også et andet forhold for butikstyveri, som han sigtet for at have gjort tilbage i januar.

Han er nu blevet varetægtsfængslet i 12 dage.

- Han skal jo have en dom for at overtræde indrejseforbuddet. Det koster sædvanligvis 20 dages fængsel, og det er han også med på. For det erkender han, siger advokaten.

Stefano Levakovic 112 - 21. apr. 2015 Levakovic-brødre smides endegyldigt ud

Derefter vil han blive udvist igen.

Sammen med sin anden bror Stefano fik Django i 2015 en udvisningsdom for et groft hjemmerøveri mod en 77-årig mand i Kastrup, og de fik omkring fem års fængsel.

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i 112
Hent flere