112

Mand stukket med kniv

En mand er søndag aften blevet stukket med en kniv i Helsinge

  • Foto: Allan Andersen
Foto: Allan Andersen

Ved du noget? Send os et tip i en sms/mms til 1224 (alm. takst) eller send en mail til 1224@eb.dk.

En mand er søndag aften omkring klokken 21.30 blevet stukket med en kniv i baglåret i Helsinge.

Det oplyser Nordsjællands Politi til Ekstra Bladet.

- En mand er blevet stukket med en kniv, formentlig i baglåret. Vi fandt ham i selskab med en gruppe bekendte, da vi kom til stedet, siger Jan Hedager, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Ekstra Bladet.

Han fortæller, at politiet stadig er i fuld gang med at arbejde på stedet, hvorfor han endnu ikke kan sige så meget om sagen.

- Vi er i gang med at arbejde derude med blandt andet hunde for at se, om vi kan finde gerningsvåbnet og så videre, siger han.

Han fortæller, at det er uvist, om gerningsmanden er på fri fod.

- Vi har nogle anholdte, men jeg er ikke klar over baggrunden. Det kan godt være, det er for at sikre deres tilstedeværelse i forhold til afhøring, siger vagtchefen.

Tidligt mandag morgen oplyser politiet dog, at de alle er blevet løsladt igen.

- Det har vist sig, at de seks personer, der blev anholdt og taget med til afhøring, alle er venner med ham, siger vagtchefen.

Gerningsmanden er således stadig på fri fod. Dog er det lykkedes politiet at komme nærmere spor af vedkommende i løbet af natten. Politiet har stadig ikke noget motiv til knivstikkeriet.

- Vi har haft politihunde omkring gerningsstedet deroppe i løbet af natten, og de har fundet en række tekniske beviser. Dem skal vi nu skal have undersøgt, men vi mangler stadig gerningsvåbnet, siger vagtchef Jan Hedager.

 

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Mest læste i 112
Hent flere