Skud affyret mod rocker-klubhus

Natten til fredag afgav ukendte gerningsmænd flere skud mod Satudarahs klubhus i Maribo

Der blev afgivet flere skud mod rocker-klubhuset. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, var der personer tilstede i klubhuset under skyderiet. Foto: Per Rasmussen
Der blev afgivet flere skud mod rocker-klubhuset. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger, var der personer tilstede i klubhuset under skyderiet. Foto: Per Rasmussen

Ukendte gerningsmænd har natten til fredag affyret flere skud mod rockerklubben Satudarahs klubhus i Maribos bymidte, skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelse.

Kilder fortæller til Ekstra Bladet, at de kort efter midnat hørte flere skud og kort efter en bil forlade stedet i høj hastighed. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger var der personer til stedet i klubhuset under skyderiet.

- Det er uacceptabelt, når bandemiljøets konflikter fører til skyderier mod en lokalitet i en bymidte. Vi ser derfor på episoden med stor alvor, siger politiinspektør Kim Kliver.

Lolland har i længere tid været omdrejningspunktet i en bandekonflikt mellem Satudarah i Maribo og rivalerne fra Mongols, der har klubhus i Nakskov. En konflikt, der har resulteret i flere tilfælde af skyderier, overfald og brandstiftelse.

Politiinspektør Kim Kliver vil over for Ekstra Bladet hverken be- eller afkræfte, at nattens skyderi er en del af den konflikt.

Under en ransagning af Satudarahs klubhus i sidste måned fandt Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi knive, slagvåben og narkotika.

Seneste Nyt
Mest læste på Ekstra Bladet
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen