Persondata politik

TV: Tilbage til Fremtiden-bilen flyver igen!

Hører du til en af dem, der stadig drømmer om en flyvende DeLorean med en flux capacitor indbygget, så har en skør russer nu fundet løsningen

« Forrige
Næste »

Seneste i Håndværkeren

Seneste i biler

Seneste bil anmeldelser

Mest læste i Håndværkeren

 

Fans af firserfilmene 'Tilbage til Fremtiden' husker tydeligt, den futuristiske DeLorean som Doc Brown ved hjælp af et par smarte maskiner forvandler til en tidsmaskine - i filmen i hvert fald. Senere i blev det også muligt for Doc og Marty McFly at flyve i den irske sportsvogn, eftersom den røg en tur til fremtiden for at få en såkaldt 'Hover Conversion'.

Selvfølgelig var det bare filmtricks, men hvis du stadig drømmer om en flyvende DeLorean, så har en russer nu bygget det vildeste legetøj. Manden, som på nettet går under navnet 'Native118', har taget et skelet fra en quadrokopter og specialbygget en ny skal, som er en replika af filmbilen - bare i en noget mindre skala.

De fire rotorblade sørger for at levere rigeligt med kræfter, så bilen kan lette fra jorden. Og med lidt lys i hjulkasserne er forvandlingen fuldendt. Om den også kan fungere som tidsmaskine, melder historien intet om, men sikkert er det, at 'Tilbage til Fremtiden'-bilen nu er på vingerne igen.

Se den flyvende model-DeLorean i klippet ovenfor...

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik