Biler

Mulige billeder af næste VW Golf

Tre billeder har ramt internettet. Men mon de er ægte?

  • VW Golf er blevet 100 kilo lettere
VW Golf er blevet 100 kilo lettere
 

Forud for den næste VW Golfs officielle debut på Paris Motor Show i slutningen af måneden, er tre billeder havnet på nettet af bilen. Et af dem viser VW Golf udefra, hvor man kan se en masse design linjer fra søsterbilen Seat Leon, mens de to sidste billeder viser dele af kabinen.

Det er dog ikke bekræftet endnu, om det er et læk forud for den officielle debut. Men det spås at være officielle billeder, som om få dage skulle ramme cyberspace.

SE DE SIDSTE BILLEDER AF VW GOLF HER

Motorprogram
Når syvende generation af VW Golf skulle komme på markedet, er den blevet 100 kilo lettere end den nuværende Golf. Og det betyder en brændstoføkonomi, som er forbedret. Helt nøjagtigt kan du med den syvtrins DSG gearkasse opnå et forbrug på 4,8 liter pr. 100 km.

På Paris Motor Show forventes det, at der står en GTi-udgave af VW Golf, dog som et koncept. Her forventes det at GTi indeholder en 2,0-liters turbo benziner med 220 hestekræfter.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik