Persondata politik

Endnu hurtigere Seat

Seat Ibiza Cupra med 180 hk får nu en overhaling, så den bliver endnu hurtigere

Seneste i biler

Biler Mest læste

EKSTRA Forbrug

 

Der er langt mellem de små superskarpe knaldperler i miniklassen. En af nyklassikerne er den hurtige Seat Ibiza Cupra, som nu får et facelift.

Den hidsige sag, som fortsat er bestykket med VWkoncernens 1,4 TSI-benziner med 180 hk, bliver nu en skvis hurtigere. Cupraen, som altid leveres med DSG-automatgearkasse med dobbeltkobling, klarer nu 228 km/t. på toppen, mens spurtdisciplinen 0-100 km/t. kaperes på 6,9 sekund. Det er henholdsvis tre kilometer og 0,3 sekund hurtigere end tidligere.

Ligesom sine mere rolige søskende har Cupra fået et nyt design af forlygterne med bl. a. bredere kølergrill, nye luftindtag og forlygter - hvor bixenon er standard -altså at kørelys og langt lys er bygget ind i samme pære, og du kan derved nøjes med to pærer i stedet for fire.

Ellers byder den tredørs coupé bl. a. på sænket undervogn, 17 tommers alufælge og et centralt placeret trapezformet udstødningsrør.

Danske priser foreligger endnu ikke, men den lille hidsige sag lander herhjemme til februar.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik