Bil nyheder

Subaru vokser

Subarus Forester er lige om hjørnet, og den bliver større og kan trække mere på krogen end dens forgænger

  • Den nye Subaru Forester får et frontdesign, som matcher crossoveren XV. (Foto: Subaru)
Den nye Subaru Forester får et frontdesign, som matcher crossoveren XV. (Foto: Subaru)

Design og udstråling er hoppet længere frem i bussen hos Subaru, som vil være kendt for mere end boxermotorer og symmetrisk firhjulstræk. Den nye linje har givet sig udslag i crossoveren XV og fortsætter nu med næste generation af SUV'en Forester, som fabrikken har løftet sløret for.

Den får et mere friskt look end de kantede linjer, som dominerer den nuværende model. Den udgående generation fik en pæn modtagelse ved debuten for fem år siden, men Subaru-salget har generelt ligget stille herhjemme. Det japanske mærke har til gengæld fået godt fat i nye markeder som de baltiske lande, hvor brandet kan bygges op fra bunden, og de dårlige veje matcher godt med firhjulstrækket.

LÆS OGSÅ: Frækkere Subaru BRZ

Den nye Forester vokser og bliver 3,4 cm længere, en centimeter bredere og tre centimeter højere end den nuværende model, der med en længde på 4,56 meter allerede er pænt stor. Herhjemme vil Forester kunne leveres med to benzin-boxermotorer og en boxer-diesel. Ifølge udenlandsk presse vil den fjerde generation af SUV'en også få en større mulig trækvægt på krogen. Den danske importør kan endnu ikke sige noget om priser eller udstyr, men det står fast, at nye Subaru Forester lander herhjemme til januar.

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.