Bil nyheder

Opel strammer prisen igen

Den i forvejen billige Opel Corsa giver nu alufælge og en radio med i købet

  • Opel Corsa, som i forvejen er nærmest ufattelig billig med en pris på 110.000 kr. får nu smidt ekstra udstyr oveni den lave pris.
Opel Corsa, som i forvejen er nærmest ufattelig billig med en pris på 110.000 kr. får nu smidt ekstra udstyr oveni den lave pris.

Opel mangler en helt lille bil, som kan tage kampen op mod VW Up og Toyota Aygo. Og selvom den er på vej, som du kan læse her

skruer Opel endnu engang op for charmen med en bedre udstyret variant af Danmarks i forvejen billigste bil i Polo-klassen.

Opel Corsa, som i forvejen er nærmest ufattelig billig med en pris på 110.000 kr. får nu smidt ekstra udstyr oveni den lave pris.

Nu følger der en radio med CD-afspiller og MP3-indgang og seks højttalere samt et sæt 15 tommer alufælge med i prisen. Ud over radio og alu-fælge har den billigste Corsa også el-ruder foran, el-betjente sidespejle med varme og fjernbetjent centrallås.

Den billigste Corsa fås udelukkende med tre døre. Vil du have fem, så familien også kan komme ind, koster den billigste variant 126.000 kr.

Se også: Her er bilerne, vi køber

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.