Opel strammer prisen igen

Den i forvejen billige Opel Corsa giver nu alufælge og en radio med i købet

  • Opel Corsa, som i forvejen er nærmest ufattelig billig med en pris på 110.000 kr. får nu smidt ekstra udstyr oveni den lave pris.
Opel Corsa, som i forvejen er nærmest ufattelig billig med en pris på 110.000 kr. får nu smidt ekstra udstyr oveni den lave pris.
1 af 1

EKSTRA Forbrug

Hent flere
 

Opel mangler en helt lille bil, som kan tage kampen op mod VW Up og Toyota Aygo. Og selvom den er på vej, som du kan læse her

skruer Opel endnu engang op for charmen med en bedre udstyret variant af Danmarks i forvejen billigste bil i Polo-klassen.

Opel Corsa, som i forvejen er nærmest ufattelig billig med en pris på 110.000 kr. får nu smidt ekstra udstyr oveni den lave pris.

Nu følger der en radio med CD-afspiller og MP3-indgang og seks højttalere samt et sæt 15 tommer alufælge med i prisen. Ud over radio og alu-fælge har den billigste Corsa også el-ruder foran, el-betjente sidespejle med varme og fjernbetjent centrallås.

Den billigste Corsa fås udelukkende med tre døre. Vil du have fem, så familien også kan komme ind, koster den billigste variant 126.000 kr.

Se også: Her er bilerne, vi køber

Hent flere

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik