Bil nyheder

Sidelæns lufttur i San Francisco

Ken Block har begået endnu en fantastisk video i sin Fiesta

  • Videoen kan desværre ikke vises
 

Her gik vi og troede at Ken Block ikke havde flere tricks i baghånden. Men så kom han lige med ét mere - at flyve sidelæns i sin 650 hestes Ford Fiesta rallybil - eller sine burde man sikkert tilføje, for at dømme på hvordan bilen bliver behandlet i indslaget (f.eks ved 3:15) kan man nemt forestille sig, at Block har haft brug for en stand-in-fiesta eller tre.

Indslaget er optaget i San Francisco, og er allerede nu blevet set af 24 millioner siden den blev publiceret. Det har formentlig skabt adskillige ekstra-trafikale trafikpropper, at man f.eks. har været nødt til at lukke Golden Gate-broen af af hensyn til optagelserne.

Og som en kommentator på Youtube skriver: Den dag kom jeg for sent på arbejde, og blev fyret - tak Ken!

Om det er hans mest spektakulære hidtil, er formentlig et spørgsmål om smag - personligt er jeg mest til den nedkogte udgave af hans Hollywood-kunsstykke, som du kan se her.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Kim Vangkilde Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik