Bil nyheder

Fartsyndere skal udstilles i NY

New Yorks borgmester vil udstille fartsyndere på en Wall of Shame

  • I byen New York har borgmester Michael Bloomberg foreslået at man udstiller fartsyndere med navn og billede på en stor tavle
I byen New York har borgmester Michael Bloomberg foreslået at man udstiller fartsyndere med navn og billede på en stor tavle
 

Det er farligt at køre for stærkt. Især i byen. Det ved vi allesammen godt. Men nu går New Yorks kendte borgmester, Michael Bloomberg, lige et ekstra skridt for at komme byens fartsyndere til livs.

Bloomberg er forvejen kendt for at være en stor fan af automatiske fartkameraer, som tager fotos af bilister, der kører for stærkt i byen.

Men i New York skal billederne ikke bare bruges til at identificere folk. Nej, Bloomberg vil bruge de fine fotos til at udstille synderne på et offentligt sted i byen, og på den måde gøre folk brødebetyngede, at de forhåbentlig ikke gør det igen - nøjagtig som man gjorde i middelalderens Danmark, hvor vi satte tyve på hjul og stejle på galgebakken, så byens befolkning kunne få sat en skræk i livet, når de passede de afdødes hoveder og kroppe.

Men om ikke der bliver kamp blandt byens streetracere om at komme i top på tavlen så ofte som muligt?

Er det den rigtige måde at komme fartsynderne til livs på?

Vind billetter til Valåkra træffet

Afstemning

Er det i orden at udstille fartsyndere på en tavle?

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Ledende digital redaktør:Anders Refnov
EKSTRA-redaktør:Lisbeth Langwadt
Nyhedsredaktør lige nu:Mikkel Selin
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk