Bil nyheder

Sygt: Motorcyklist kører under traktor

I stedet for at overhale en traktor, kører en frygtløs motorcyklist under en landbrugsmaskine

  • Videoen kan desværre ikke vises

Vi har set mange besynderlige trafiksituationer gennem tiden, men den her slår det meste. Ikke mindst fordi stuntet sker overvejet - om ikke velovervejet.

Motorcyklisten på offroaderen nærmer sig en landbrugsmaskine bagfra - den firehjulede køretøj har en frihøjde, som gør at motorcyklisten vurderer, at det er muligt at køre under den i stedet for at køre udenom.

"Underhalingen" virker så velovervejet, at man forledes til at tro at den livsfarlige situation er indstuderet og planlagt som et stunt-nummer - især fordi chaufføren bærer sikkerhedsvest, og på den måde afslører, at han i et eller andet omfang går op i sikkerhed. Eller også er en sikkerhedvest påbudt i det pågældende land.Det værste road-rage vi har setDet værste road-rage vi har set

Overnaturligt heldig motorcyklistOvernaturligt heldig motorcyklistVed du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.