Gal mand amok med økse på Ferrari

En skotte med en skrue løs, gik forleden amok med en Økse på en dyr Ferrari

  • En cocktail af en kniv, en økse og en skotte som var helt fra snøvsen gav denne stakkels Ferrari 612 alvorlige skrammer forleden
En cocktail af en kniv, en økse og en skotte som var helt fra snøvsen gav denne stakkels Ferrari 612 alvorlige skrammer forleden
1/2
Næste »

Skotlands politi leder stadig efter en mand, som for nylig ødelagde en Ferrari for mange hundrede tusinde kroner.

Den dyre Ferrari 612 Scaglietti var parkeret hos Greypaul Edinburgh, som er den officielle Ferrari-forhandler i Skotland, da en mand gik ind på virksomhedens område og begyndte at slå på bilen med en stor økse.

Iskold overfaldsmand
Overvågningskameraer filmede episoden, og filmklippet viste, at manden gik amok på den italienske sportsvogn i flere minutter, hvorefter han stille og roligt forlod området igen. Efter selvfølgelig lige at pifte alle fire dæk med en kniv.

På trods af videoovervågningens billeder har det ikke været muligt at kunne identificere gerningsmanden.

Skader for 400.000 kr.
Ejeren af bilen, en forretningsmand ved navn Rajinder Singh, er naturligvis i chok over hærværket mod bilen, som efter politiets mening var et tilfældigt mål. Der var ifølge politiet ingen, som havde interesse i at chikanere Singh.

Ferrari'en skal nu repareres for omkring 400.000 kroner. Fra ny kostede 612 Scaglietti cirka fem millioner kroner i Danmark. I Skotland kostede den omkring to millioner kroner.

Er du til sprøde bilbabes? Så klik her

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere
Seneste i biler
Hent flere
Biler Mest læste
Hent flere
EKSTRA Forbrug
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Benjamin Krogh
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen