Bil nyheder

Hjemmestrikket 2CV

Eva har strikket en uldjakke til en Citroën 2CV

  • En hjemmestrikket Citroën 2CV gør op med den kedelige hverdag, mener Lars Tinus fra Odense. Hans kone og hendes makker har selv strikket den sammen. Strik den folkens.
En hjemmestrikket Citroën 2CV gør op med den kedelige hverdag, mener Lars Tinus fra Odense. Hans kone og hendes makker har selv strikket den sammen. Strik den folkens.
1/2
Næste »

Lars Tinus fra Odense har ikke fået øje på de strikkede skilte, men til gengæld har han sendt os et billede af en strikket Citroën 2CV. Eller i hvert fald et overtræk til en strikket 2CV.

- Min kone, Eva Holm og hendes makker Gitte Skovmand, har strikket en frakke til en 2CV. Det kunne jo være at verden har brug for lidt mere ret og vrang i en kedelig hverdag, skriver Lars Tinus.

Har du også et billede af en sær bil, et sjovt skilt, eller bare et skilt som du ikke fatter en brik af, kan du indsende billedet til berner@eb.dk.

Vind en Golf Cabriolet på vores facebook-side - klik her

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.