Bil nyheder

Mountainbikes for dummies

Hvad skal en mountainbike have af udstyr - et grundkursus for cykeldummies

  • Videoen kan desværre ikke vises
« Forrige
1/7
Næste »
 

En af årets første længere ture på mountainbike blev en rar overraskelse for mig. Jeg har foræret min gamle cykel - en knirkende Specialized Stumpjumper - til min søn, som nu bruger den til at køre til og fra skole på.

Gode råd var altså dyre, da vejret blev godt, og jeg ikke kunne holde mig fra skoven.

Løsningen blev en tur på en dame-MTB'er - en Giant i mellemklassen.

Jeg havde oprigtig talt ikke den store forventning til cyklen, som på ingen måde er fancy eller synderligt dyrt udstyret.

Så meget desto større var den positive overraskelse at opleve, at jeg aldrig har kørt på en bedre cykel - og det til trods for at min gamle XTR-udstyrede Specialized kostede mellem to og tre gange så meget, da den var ny for mange år siden.

I indslaget fortæller jeg lidt om hvad jeg mener en MTB bør have af udstyr for at du kan klare dig i skoven ...

Og hvorfor ligger artiklen her så under bilsektionen? Fordi cykler har hjul og interesserer mange mænd og en del piger, derfor!

Det her er det 7. indslag om MTB og cykler i EB's - ganske uformelle - MTB-skole. Se de øvrige indslag til højre for teksten her.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik