Bil nyheder

Ny Hyundai familiebil: ix20

Hyundai lancerer en pæn og praktisk afløser til Hyundai Matrix, bilen som gjorde alt det rigtige, men så helt forkert ud. Nyheden kaldes ix20 og er en mini-mpv, som kan udstyres som en luksus-mpv

  • Hyundai ix20 er en europæisk bil, som er designet i Rüsselsheim i Tyskland og bliver bygget i Nošovice i Tjekkiet.
Hyundai ix20 er en europæisk bil, som er designet i Rüsselsheim i Tyskland og bliver bygget i Nošovice i Tjekkiet.
1/10
Næste »

Hyundai viser i disse dage deres helt nye udgave af den lille, men rummelige familietransporter Matrix.

Den grimme men praktiske Matrix er for længst gået ud af produktion, og siden har Hyundai manglet en praktisk bil i Polo-størrelse.

Den lille i20, som findes på markedet mangler nemlig det, som Matrix havde: en flekibel indretning.

Hyundai ix20 er en direkte konkurrent til biler som Kia Venga, Opel Meriva og Citroen C3 - og konkurrencen er hård, for bilerne er både fantasifuldt designede og praktisk indrettede.

ix20 har de sædvanlige mpv-dyder i behold. Bagsædet kan vippes, skydes og lægges ned, men det der gør ix20 særlig interessant bliver formentlig en god pris, en femårig garanti, og hvis ellers importøren får kringlet priserne i den rette retning - et lækkert interiør og udstyr, som du normalt skal op i større biler for at finde.

Et bakkamera, som enten kan vise billedet i en 7 tommer skærm på instrumentbordet, eller i bakspejlet, som vi kender det fra blandt andre Kia Soul.

ix20 er udstyret med en stor akselafstand for klassen - 261 cm - og det giver i hvert fald på papiret god mulighed for at udnytte pladsen i bilen.

Umiddelbart vurderet er ix20 på størrelse med konkurrenterne med god plads i både bagsæde og bagagerum. Du kan i øvrigt skyde bagsædet frem og tilbage, og dermed selv afgøre om du vil have mest plads til børnene eller til bagagen.

IX20 kommer til landet med fire forskellige motorer fra 77 til 125 hk. To af dem er diesel.

Hent flere

Seneste i biler

Hent flere

Biler Mest læste

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen
Udgiver:JP/Politikens Hus A/S
Alt på ekstrabladet.dk