Motorcyklist overlever ved mirakel

En kvindelig scooterkører falder i søvn og kolliderer med en lastbil

  • Videoen kan desværre ikke vises
 

Kvinden på scooteren i dette indslag bruger sikkert en hel del tid på at takke sin gud og skaber. Hun overlevede nemlig nærmest mirakuløst et trafikuheld.

I indslaget ser man hvordan hun tilsyneladende intetanende, enten fordi hun sover, er beruset eller på anden måde er blevet bevidstløs, drejer over i den modsatte bane.

Til alt held undgår hun en frontalkollision med en stor lastbil, og preller i stedet af på lastbilens mange hjul. Sammenstødet med lastbilen vækker hende dog ikke, men det gør det efterfølgende styrt åbenbart.Slut med ulovlig praksis: Gamle biler bliver solgt som nyeSlut med ulovlig praksis: Gamle biler bliver solgt som nyeEn stor del af de videoer, som vi lægger på eb.dk stammer fra russiske biler. Og det er der en god grund til. Forsikringssvindel er så omfattende et problem i Rusland, at mange russiske bilister monterer et kamera, som kan dokumentere uheldssituationer, som ellers ville være vanskelige at opklare.

Derfor har russerne kameraer i deres biler: I dette indslag forsøger en chauffør i en BMW X5 at score nogle grunker på et "hændeligt" uheld - men kameraet afslører hende.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik