Bil nyheder

Ekstra Bladet klassik: Genial cykelholder til bilferien

En cykelholder til bilen er genial, når du skal ha' cyklen med på ferie. Men husk en ekstra nummerplade

  • Thule, som du måske bedst kender som producent af tagbokse, har sendt en model på markedet, som både er nem at bruge og sikrer at cyklen bliver hvor den skal, når du brager afsted med 130 km i timen på ferieturen
Thule, som du måske bedst kender som producent af tagbokse, har sendt en model på markedet, som både er nem at bruge og sikrer at cyklen bliver hvor den skal, når du brager afsted med 130 km i timen på ferieturen
1/3
Næste »

Et anhængertræk og en cykelholder er den nemmeste måde at transportere cyklerne fra stationen og hjem eller til og fra sommerhuset. Men de fleste af dem er mildt sagt elendige.

Thule, som du måske kender fra tagbokse har dog sendt en model på markedet, som både er nem at bruge og sikrer at cyklen bliver hvor den skal, når du brager afsted med 130 km i timen på ferieturen.

Thule Xpress cykelholderen ( Som du kan se i indslaget øverst i artiklen) udmærker sig ved at være forsynet med gummistropper, som både beskytter cyklen mod ridser og samtidig er nemme at montere cyklen i. Men det smarteste er måden, som cykelholderen låses fast på bilens træktøj med.

En cykelholder til to cykler har en vejledende pris på 695 kr., og er set til 475 kr.

Når du transporterer cykler, skal det ifølge loven være muligt at se bilens nummerplade og lygter. Kan man ikke det, skal du montere en lygtebom.

En 3. nummerplade koster 110 kr. hos SKAT, og for 38 kroner får du den leveret til døren 4 uger efter, at du har bestilt den. Du kan bestille den hos SKAT her

Hent flere

Biler Mest læste

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.