Flabet bil fra Smart

Der er langt mellem de sjove design-studier - men Smart har et godt bud

En modig lille nyhed bliver i disse dage vist frem på Paris Motor Show. Bilen, som naturligvis er et stilstudie, kan dog med lidt god vilje ses som forstadierne til en tredje generation Smart Fortwo og anden generation Forfour og den kommende Renault Twingo. Alle sammen biler som skal fremstilles på Renaults eksisterende fabrik i Slovenien fra 2014.

Smart har på flabet facon valgt at kalde den elektrisk drevne nyhed for Forstars, og skal hvis navnet ellers skal give mening, køres af denne verdens superstjerner.

Teknisk set er Forstars en elbil med teknikken fra den allerede eksisterende Smart Fortwo Brabus Electric drive, der yder 80 hk og trækker på baghjulene, som vi kender det fra de nuværende Smart-modeller.

Forstars har to sæder og et stort bagagerum og er 355 cm lang - og dermed nogenlunde lige så lang som en kommende Renault Twingo eller Smart Forfour.

Flere bilnyheder:

Se også: Ford sænker prisen på B-MaxSe også: Honda med ny dieselmotorSe også: Snøft: BMW får forhjulstræk!Se også: Politiet sadler om til diesel - og Mercedes!

Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen

Velkommen. Vi er rigtig glade for dit besøg!

Men vi er knap så glade for at se, at du blokerer for annoncer.

Vores annoncer gør det muligt for os at tilbyde en stor del af vores indhold – helt gratis.
Hvis du tillader annoncer på ekstrabladet.dk, kan vi blive ved med at servere dig gratis nyheder. Måske værd at overveje en ekstra gang?

Er du EKSTRA-abonnent?

Oplever du problemer? Kontakt webmaster@eb.dk

Når du besøger ekstrabladet.dk tjekker vi, om du blokerer annoncer. Sådan gør vi.