Bil nyheder

TV: Rigmandsdrømme på 20. etage

Har du råd til en af Singapores dyre lejligheder, skal Lamboen selvfølgelig også have plads

1/2
Næste »

En af Singapores absolut mest attraktive bebyggelser, Hamilton Scotts, rummer en række penthouse-lejligheder, som er mere smagfuldt indrettede end dyre hotelværelser.

Og når man nu har både råd til lejlighed og superbil er det vel blot naturligt at parkere Ferrarien eller Lamborghinien imellem stuens dyre møblement, så du får frit udkig til både himmel og den firehjulede på én gang - i passende afstand fra elendige parkeringsforhold og bøller med skruetrækkere.

Hver etage rummer to lejligheder med køkken, to badeværelser, to soveværelser og en stue - og en garage med plads til to biler, som køres op med en stor elevator.

Og ja, jeg har lige opdaget, at vi skrev den samme historie for 14 dage siden. Men så har du altså mulighed for at gense eller se den - akkurat som på DR ...

Se plantegningen over lejlighederne her.

Gem en Porsche Bil nyheder - 24. dec. 2011 Verdens fedeste garagedsc Bil nyheder - 8. jun. 2011 Drømme-indkørsel: Elevator til bilenSe også: Køb din egen stripper-tøs til garagenSkærmbillede 2011-04-22 kl. 19.19.03 Bil nyheder - 22. apr. 2011 Sesam Sesam, luk dig opje Bil nyheder - 14. sep. 2009 USA lækreste garagerAC Cobra Bil nyheder - 12. aug. 2011 TV: Gi'r den gas i dagligstuen

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere
Seneste i biler
Hent flere
Biler Mest læste
Hent flere
EKSTRA Forbrug
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen