Bil nyheder

Fanget på kamera: Motorcykel-tyve i slåskamp

En flok engelske tyveknægte fik de butiksansatte efter sig, da de ville stjæle dyre motorcykler

  • Videoen kan desværre ikke vises
 

Det gik ikke helt som tyvene forventede, da de med styrthjelme på hovedet gik ind i en motorcykel-forretning og ville stjæle dyre Ducati-motorcykler.

Ved højlys dag gik de maskerede mænd ind i MC-forretningen In Moto i det sydlige London. Med sig har de forskellige jernstænger, som de senere bruger som slagvåben.

Men en af forretningens ansatte - Paul Read - fatter øjeblikkelig mistanke og griber ind netop da tyvene skal til at trække en dyr Ducati-motorcykel ud af forretningen. Fast besluttet på ikke at lade tyvene få held med opgaven, trækker Paul motorcyklen tilbage i salgslokalet og skubber bøllerne ud af forretningen. Og så er der slåskamp.

Udenfor forretningen fortsætter slaget om motorcyklerne, men nu dukker forretningens ejer og Paul Read søn op for at hjælpe, og han skubber gentagne gange en af tyvene af, da denne forsøger at stikke af på sin egen scooter.

Slagsmålet fortsætter, men til sidst lykkes det tyvene at stikke af.

Læs interviews med vidnerne til optrinnet på Mail Online.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik