Video: Sådan får du hurtigt has på duggede ruder

Det er slut med at sidde utålmodigt og vente på, at duggen på ruderne i bilen forsvinder – fire enkle trin halverer ventetiden.

  • Du behøver ikke længere sidde og vente flere minutter på, at duggen forsvinder. I videoen nederst i artiklen kan du se, hvordan du halverer ventetiden. (Foto: Colorbox)
Du behøver ikke længere sidde og vente flere minutter på, at duggen forsvinder. I videoen nederst i artiklen kan du se, hvordan du halverer ventetiden. (Foto: Colorbox)

På denne tid af året skal der ikke meget til, før ruderne i bilen dugger fuldstændig til. For ligesom kondens på en kold cola eller på spejlet i badeværelset gør kuldeforskellen mellem indersiden og ydersiden af bilruderne det svært at holde kabinen fugtfri.

Se også: Elbilernes nye paradis: Tyskland vil have en million elbiler på vejene

Men er det mon lettest at fjerne den genstridige dug med varm eller kold luft? Og skal aircondition være slået til? Eller skal man i virkeligheden bare åbne sideruderne?

En amerikansk mand – der ifølge eget udsagn er ingeniør og har arbejdet for NASA - har undersøgt, hvordan man hurtigst muligt kommer duggen i den vinterfugtige bil til livs. Du kan se resultatet herunder.

Se også: Dyrevenner jubler: Veganer-venlig Tesla på vej

52082085.jpg Bil nyheder - 19. jan. 2016 Populær delebilstjeneste lukker i Danmark

Sådan fjerner du fugten:

- Sæt varmen på højeste niveau

- Tænd for aircondition

- Sluk for recirkulationen

- Åbn sideruderne en anelse

 

Læs også

Seneste Nyt
Mest læste
Hent flere
Seneste i biler
Hent flere
Biler Mest læste
Hent flere
EKSTRA Forbrug
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen