Skal Kia Cee'd være Årets Bil?

Kandidat nummer 1: Kia Cee'd er langt mindre Korea og langt mere tysk end forgængeren - er det Årets Bil?

Synes du at Kia Ceed skal være årets bil. Skriv hvorfor eller hvorfor ikke i en Nationen!-kommentar
Synes du at Kia Ceed skal være årets bil. Skriv hvorfor eller hvorfor ikke i en Nationen!-kommentar

TEMA: I dag og i morgen publicerer vi en række artikler om kandidaterne til Årets bil. Der er 22 af dem - ja faktisk 24 hvis du tæller VW Up/Seat Mii/Skoda Citigo med. Den første bil i spil er Kia Cee'd.

Da Kia Cee'd dukkede op i 2007 var den en ren revolution. Ikke at den var bedre, mere rummelig og mere underholdende end konkurrenterne fra Europa. Men det gav god mening fordi den både var udviklet og designet i Frankfurt Tyskland for at opfylde den europæiske smag i biler. Samtidig blev bilen bygget i Slovakiet.

Samtidig var Cee'd velbygget, billig og med en fantastisk syv-årig garanti. Og det var nok den kombination, der trak køberne til og har gjort Cee'd til en af de mest ønskede biler på brugtmarkedet.

Nyheden er knap så stor en revolution. Den er forbedret på i et og alt, kører bedre og har en kabine, som får Cee'd til at se ud og føles som en bil, der er trillet ud af samlehallerne i Wolfsburg.

Bilens styrke er nogle fortsat gode priser og flot udstyrsniveau. På den anden side er benzinmotorerne ikke helt på niveau med de bedste fra Folkevogn og Ford.

Vi spår ikke Kia Cee'd de store vinderchancer, men muligvis en plads blandt de fem bedste. Fortæl os hvorfor eller hvorfor ikke Kia Cee'd skal være Årets Bil 2013.

LÆS OGSÅ: Det var bedre Kia (test af Kia Cee'd 1,4)

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen