Byens bedste bagsæde ...

Kandidat nummer 13: Honda Civic er blevet voksen, men har stadig sin anderledes indretning

TEMA: I går og i dag publicerer vi en række artikler om kandidaterne til Årets bil. Der er 22 af dem - ja faktisk 24 hvis du tæller VW Up/Seat Mii/Skoda Citigo med. Bil nummer 13 er Honda Civic

Niende generation minder til forveksling om den yderst populære forgænger. Den er civiliseret og godmodig.

Den nye Honda Civic i niende modelgeneration er blevet en moden sag, men den er ikke mere voksen end at skjorten står åben og slipset bliver derhjemme. Især designet provokerer, og er alt andet end bedsteborgerligt.

Under præsentationen sidste vinter bølgede livlige diskussioner om mere voksne Civic var et skridt tilbage i forhold til forgængeren. Og jo, Civic har afgjort mistet sin ungdommelige vildskab, der kom af et stramt styretøj og en fast undervogn. Nogen vil kalde den kedelig – andre komfortabel.

I forhold til forgængeren fra 2006 er Civic langt mere komfortabel og støjsvag. Bilen styrer stadig godt, men hvor Civic i gamle dage var en målestok for finish og synlig kvalitet, må den i dag se sig matchet af flere konkurrenter. Men Civic har stadig det smarteste bagsæde i klassen. Se bare indslaget her.

Civic koster fra 214.000 kr. - og ligger dermed lige i overkanten af hvad bilerne i denne klasse normalt koster i de billigste udgaver.

Flere Årets Bil kandidater

Se også: Endelig en sjov A3'erSe også: Volvo i BMW-ligaSe også: Renault rammer pletSe også: Peugeot er tilbage i førersædetSe også: Luksus, luksus, luksusSe også: Alt for dyr ...Se også: Årets bedste diesel?Se også: Skal Ford B-max være Årets Bil?Se også: Mercedes til Ford-pris - Årets bil?Se også: Skal Kia Cee'd være Årets Bil?Se også: Test af Fiat 500LFortæl os hvorfor eller hvorfor ikke BMW 3 skal være Årets Bil 2013.

kommentarer
Vis kommentarer
Biler Mest læste
Seneste i biler
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen