Dagens udgave

Arkivet i dag

Ekstra Bladets forside 19. februar de forrige år...

Se alle aviser på 19. februar fra 1904 til i dag

Hovedbrud

Magasiner

FORMEL 1 FLASHBACK 2016

132 siders lækkert magasin, hvor du genoplever alle begivenhederne i Formel 1-sæsonen 2016.

Stort fokus på Kevin Magnussens dramatiske sæson. Du får grafikker, statistik, karakterer og det totale overblik over de 21 løb, 11 hold og 22 kørere. Læs om rivaliseringen mellem Hamilton og Rosberg og de andre uvenner i Formel 1-historien.

Vi kigger også frem mod et 2017 med Kevin Magnussen hos amerikanske Haas.

Køb

CHAMPIONS LEAGUE 2016/17

Har FC København noget at gøre i Champions League?
Er Christian Eriksen og Kasper Schmeichel klar til hovedroller?
Hvordan ser Michael Laudrup den kommende sæson i stjerneligaen?
Det og meget, meget mere får du svar på i de 132 sider i Champions League-magasinet 2016.
Kom i dybden med alle 32 hold, de største stjerner og trænere i årets udgave af den store turnering – alt sammen i Champions League-magasinet.

Køb

NFL 2016

Hvilke stjerner og hold skal vi holde øje med frem mod Super Bowl i februar? Kan Dallas Cowboys endelig leve op til hypen? Og hvordan sætter du dit Fantasy-hold op, så vennerne får stryg? Dét og meget, meget mere får du svar på i det 132-siders NFL-magasin 2016.

Der er 80 siders analyse og overblik over de 32 hold og otte divisioner, portrætter af de bedste bud på en Super Bowl-MVP, et bud på kommende danske stjerner og en dejlig historie med 80-årige Don Crisman, der fortæller NFL-magasinet om sine ture til samtlige 50 Super Bowls.

Køb

TOUR DE FRANCE 2016

Eksklusivt interview med Nairo Quintana + 84 sider med alt du skal vide om de 21 etaper og 22 hold + kæmpe analyse af de fem favoritter til den samlede sejr. Det er blot et lille udpluk fra det lækre Tour de France-magasinet 2016, der i år er på 164 sider. Du får alt, du skal vide om årets Tour, ruten, holdene og stjernerne krydret med fede reportager, billeder og interviews med stjerner som Nairo Quintana, den tidligere Tour-vinder Andy Schleck og en række andre profiler fra cykelverdenen.

BONUS: Ekstra historier, billeder, links og video i den digitale udgave

Køb

EM i fodbold

Kan Paul Pogba og Frankrig vinde EM trods holdets hang til skandaler? Hvorfor fylder Zlatan så meget? Det og meget, meget mere får du svar på i de 132 sider i EM-magasinet 2016. Der er eksklusive interviews med nogle af EM's største stjerner så som Englands Harry Kane, Tysklands Mesut Özil og Belgiens Romelu Lukaku, og artikler med de tidligere stjerner Teddy Sheringham og John Lauridsen om EM i 1996 og Danmarks magiske EM i Frankrig i 1984 plus 48 siders detaljeret gennemgang af de 24 deltagerlande.

Køb

FORMEL 1 - SÆSON 2016

Kevin Magnussen er klar til en stor sæson og endnu større fremtid hos Renault. Kom med ind i Renault-teamets hovedkvarter, læs det eksklusive interview med verdensmesteren Lewis Hamilton, få nostalgi og fede kort og oversigter. Med magasinet får du dybdegående og forbedrede optakter til de 11 teams såvel som de 21 løb. Magasinet er i år på hele 132 sider – husk at gem det i hele sæsonen, lige indtil sidste løb i Abu Dhabi til november.

Køb

BIKE SEASON 2016

Fabian Cancellara blæser til angreb og takker Bjarne Riis for årene med den danske sportsdirektør, mens Chris Anker Sørensen glæder sig over Tourcomeback i interviewet i det nye magasin Bike Season 2016. Med magasinet får du optakter, analyser, facts og historier fra de vigtigste cykelløb fra marts til oktober og en grundig gennemgang af de 18 World Tourhold samt de øvrige udenlandske og danske cykelprofiler, der bør lægges mærke til i 2016.

Køb

SKAMMENS DAG - 9. april 1940

Danmark blev besat af Tyskland - mens vi lå og sov. Denne fortælling skildrer med øjenvidneberetninger og enestående billeder i detajler, hvad der helt præcist skete, da nazisterne invaderede Danmark. De mange svigt og forsømmelser, der førte til fiaskoen. Hvem der var heltene. Hvem der var fjolserne.

Køb

Køb abonnement

Nyhedsredaktør:Nanna Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen