eBladet seneste 7 dage

Køb særudgaver

Særudgave: Champions League 2015/16

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har hver scoret 77 mål i Champions League og duellerer om at blive turneringens største spiller nogensinde. Nicklas Bendtner er tilbage i mesterligaen og får opbakning af sin tyske chef efter en god start på sæsonen. Vi fortæller disse og mange flere historier i Champions League Magasinet.

Køb » 79 kr
Særudgave: NFL 2015

Stort interview med Indianapolis Colts' stjerne Andrew Luck og hans kamp for at nå Super Bowl - Analyse, stjerner, årets gennembrud, vurderinger, styrke, svagheder og fakta fra alle 32 hold

Køb » 79 kr
Særudgave: Tour de France 2015

Du får et lækkert layoutet magasin med alt om de 22 hold. Ekspertanalyse, etapeprofil og historier fra hver af de 21 etaper. Stort interview med Jakob Fuglsang. Portrætter af favoritterne Contador, Nibali, Froome og Quintana. Eksperternes bud på årets bedste sprintere og bjergryttere. Nostalgisk tilbageblik på Tourens største øjeblikke. Genfortælling: Alpe D'Huez 1995. Masser af statistik. I alt 100 sider, der kan læses og bruges før og under årets Tour.

Køb » 79 kr
Særudgave: SKAMMENS DAG - 9. april 1940

Danmark blev besat af Tyskland - mens vi lå og sov. Denne fortælling skildrer med øjenvidneberetninger og enestående billeder i detajler, hvad der helt præcist skete, da nazisterne invaderede Danmark. Læs om de mange svigt og forsømmelser, der førte til fiaskoen og find ud af, hvem der var heltene og hvem, der var fjolsene.

Køb » 39 kr
Særudgave: Formel 1 - sæson 2015

Et udpluk af alt det du får i magasinet. Komplet løbskalender, statistik og beskrivelse af hver bane, nordiske Formel 1 kørere gennem tiden samt interview med Kevin.

Køb » 99 kr
Særudgave: Formel 1 - sæson 2014

- et tilbageblik på Formel 1 sæsonen 2014, som først og fremmest var Kevin Magnussen debutsæson. Læs også også om stjernekrigen mellem Hamilton og Rosberg, top 10 over hvordan kørerne klarede sig og meget andet. Den digitale udgave er altid klar på din tablet!

 Ikke tilgængelig
Særudgave: Side 9-pige kalender 2015

Se de smukke Side 9-piger folde sig ud i hele 2015. Nicole - Marie - Sandra - Elina - Signe - Pernille - Christina - Ilena - Malene - Julie - Karina - Jessie. Med den digitale kalender kan du selv bestemme om du vil printe den eller nyde den på din tablet og mobil.

Køb » 49 kr
Særudgave: Skat, spin og sladder

En historie fra magtens maskinrum. Der var klamme fornemmelser og lodrette løgne, mistanker og magtkampe, da Stephen Kinnocks skat skulle undersøges. Her er historien om, hvad der foregik i magtens lukkede maskinrum - fortalt af de mennesker, der var med.

 Ikke tilgængelig
Særudgave: NFL 2014

Bliv klar til kick off med Danmarks stærkeste NFL-magasin. 100 sider med de vigtigste klubskifter, profil af Desean Jackson og alt om holdene - statistik, vurdering samt kampprogram.

 Ikke tilgængelig

eBladet seneste aviser

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør lige nu: Mette Fleckner
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen