Dagens udgave

Arkivet i dag

Ekstra Bladets forside 26. maj de forrige år...

Se alle aviser på 26. maj fra 1904 til i dag

Hovedbrud

Magasiner

EM i fodbold

Kan Paul Pogba og Frankrig vinde EM trods holdets hang til skandaler? Hvorfor fylder Zlatan så meget? Det og meget, meget mere får du svar på i de 132 sider i EM-magasinet 2016. Der er eksklusive interviews med nogle af EM's største stjerner så som Englands Harry Kane, Tysklands Mesut Özil og Belgiens Romelu Lukaku, og artikler med de tidligere stjerner Teddy Sheringham og John Lauridsen om EM i 1996 og Danmarks magiske EM i Frankrig i 1984 plus 48 siders detaljeret gennemgang af de 24 deltagerlande.

Køb

FORMEL 1 - SÆSON 2016

Kevin Magnussen er klar til en stor sæson og endnu større fremtid hos Renault. Kom med ind i Renault-teamets hovedkvarter, læs det eksklusive interview med verdensmesteren Lewis Hamilton, få nostalgi og fede kort og oversigter. Med magasinet får du dybdegående og forbedrede optakter til de 11 teams såvel som de 21 løb. Magasinet er i år på hele 132 sider – husk at gem det i hele sæsonen, lige indtil sidste løb i Abu Dhabi til november.

Køb

BIKE SEASON 2016

Fabian Cancellara blæser til angreb og takker Bjarne Riis for årene med den danske sportsdirektør, mens Chris Anker Sørensen glæder sig over Tourcomeback i interviewet i det nye magasin Bike Season 2016. Med magasinet får du optakter, analyser, facts og historier fra de vigtigste cykelløb fra marts til oktober og en grundig gennemgang af de 18 World Tourhold samt de øvrige udenlandske og danske cykelprofiler, der bør lægges mærke til i 2016.

Køb

CHAMPIONS LEAUGE 2015/16

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har hver scoret 77 mål i Champions League og duellerer om at blive turneringens største spiller nogensinde. Nicklas Bendtner er tilbage i mesterligaen og får opbakning af sin tyske chef efter en god start på sæsonen. Vi fortæller disse og mange flere historier i Champions League Magasinet.

Køb

SKAMMENS DAG - 9. april 1940

Danmark blev besat af Tyskland - mens vi lå og sov. Denne fortælling skildrer med øjenvidneberetninger og enestående billeder i detajler, hvad der helt præcist skete, da nazisterne invaderede Danmark. De mange svigt og forsømmelser, der førte til fiaskoen. Hvem der var heltene. Hvem der var fjolserne.

Køb

Køb abonnement

Ansv. chefredaktør:Poul Madsen