Dagens udgave

Arkivet i dag

Ekstra Bladets forside 29. april de forrige år...

Se alle aviser på 29. april fra 1904 til i dag

Hovedbrud

Magasiner

FORMEL 1 - SÆSON 2016

Kevin Magnussen er klar til en stor sæson og endnu større fremtid hos Renault. Kom med ind i Renault-teamets hovedkvarter, læs det eksklusive interview med verdensmesteren Lewis Hamilton, få nostalgi og fede kort og oversigter. Med magasinet får du dybdegående og forbedrede optakter til de 11 teams såvel som de 21 løb. Magasinet er i år på hele 132 sider – husk at gem det i hele sæsonen, lige indtil sidste løb i Abu Dhabi til november.

Køb

BIKE SEASON 2016

Fabian Cancellara blæser til angreb og takker Bjarne Riis for årene med den danske sportsdirektør, mens Chris Anker Sørensen glæder sig over Tourcomeback i interviewet i det nye magasin Bike Season 2016. Med magasinet får du optakter, analyser, facts og historier fra de vigtigste cykelløb fra marts til oktober og en grundig gennemgang af de 18 World Tourhold samt de øvrige udenlandske og danske cykelprofiler, der bør lægges mærke til i 2016.

Køb

CHAMPIONS LEAUGE 2015/16

Cristiano Ronaldo og Lionel Messi har hver scoret 77 mål i Champions League og duellerer om at blive turneringens største spiller nogensinde. Nicklas Bendtner er tilbage i mesterligaen og får opbakning af sin tyske chef efter en god start på sæsonen. Vi fortæller disse og mange flere historier i Champions League Magasinet.

Køb

NFL 2015

Stort interview med Indianapolis Colts' stjerne Andrew Luck og hans kamp for at nå Super Bowl - Analyse, stjerner, årets gennembrud, vurderinger, styrke, svagheder og fakta fra alle 32 hold

Køb

SKAMMENS DAG - 9. april 1940

Danmark blev besat af Tyskland - mens vi lå og sov. Denne fortælling skildrer med øjenvidneberetninger og enestående billeder i detajler, hvad der helt præcist skete, da nazisterne invaderede Danmark. De mange svigt og forsømmelser, der førte til fiaskoen. Hvem der var heltene. Hvem der var fjolserne.

Køb

Køb abonnement

Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen