Iskold sne, stiletter og Mokai: Side 9-pigerne bag facaden

Herunder får du et stort galleri fyldt med nye billeder af årets dejligste Side 9-piger

Josefine havde brug for masser af kaffe, før dagens billeder skulle tages.


- Jeg skal godt nok have meget kaffe, hvis jeg skal være helt klar.

Josefine rækker ud efter kaffekanden endnu engang, mens de andre piger griner. Det er lørdag morgen, og på STAY Hotel i København er dagen kun lige startet for ni smukke Side 9-piger. Her skydes konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige i gang, og det bliver en begivenhedsrig dag for de fremmødte.

Ikke mindst skal de have taget to forskellige portrætter, og her gælder det altså om at give den alt, hvad man har. Det er nemlig de billeder, der skal sikre dem titlen som Årets Side 9-pige.

Og pigerne gør da også, hvad de kan, for at skille sig ud fra de andre. Lara Denice har i dagens anledning købt et sæt kontaktlinser, der gør hendes øjne helt blå, og det er da også noget både fotografer og konkurrenter lægger mærke til.

- Det er for at have blikfang, og så synes jeg, det var meget sjovt, siger hun.

Graviditet er ingen hindring

En anden, der har blikfang med sig, er Natascha. Hun er nemlig gravid i sjette måned, men selvom det er lig med en mave, der buler lidt mere, end den plejer, så skal det ikke stoppe hende fra at deltage i konkurrencen.

Tværtimod er hun stolt over at kunne være med til dagens arrangement.

- Jeg synes, at det er en sejr i sig selv, at jeg er her i dag, og det viser, at man godt kan være sexet, selvom man er gravid, siger hun.

Natascha er gravid i sjette måned. Natascha er gravid i sjette måned.  

Graviditeten har da også været sød ved Nataschas krop, der på trods af de ekstra kilo stadig er i topform.

- Det har primært sat sig på min mave og mine bryster, så det er jo et luksusproblem, griner den smukke blondine.

Klar til Mokai

Og smil og grin er der i det hele taget masser af til dagens arrangement. Selv om de ni fremmødte piger egentlig er konkurrenter, så får de hurtigt skabt en god stemning, og det er tydeligt, at de har det godt i hinandens selskab.

På trods af lang ventetid og et hektisk program, flyver vittighederne igennem luften. Det gode humør forsvinder heller ikke, selvom fotograferne lokker pigerne udenfor i sneen i bikini.

- Nu vil jeg snart have en Mokai, griner Lara Denice efter sit sidste fotoshoot, mens Karina kommer glad ud fra den anden fotograf.

- Jeg føler mig helt som en dame nu, smiler hun.

Det hårde arbejde er overstået, og pigerne er klar til at nyde et glas champagne og hinandens selskab, inden det igen bliver alvor, når den endelige vinder af titlen og de 10.000 kroner skal findes den 29. januar.

 

 

 

 

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Seneste i EKSTRA
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen