Side 9-Camilla: Jeg elsker store bryster!

Bryster er fascinerende, hvis du spørger Camilla. De skal være store og runde. Læs mere om hendes boob-obsession herunder

Så er det endelig fredag og meget snart weekend for de fleste. Dagens stjerne på Side 9 er frække 25-årige Camilla fra Hillerød, som skal bruge hele weekenden på at arbejde.

Jeg elsker store bryster!

Camilla er en helhjertet og handlekraftig tøs, der altid hviler i sig selv. Hun er også fuld af fis og ballade og er lyspunktet ved hver en fest.

Hun er forholdsvis glad for sit udseende og sin krop. Men når vi spørger, om der er noget, hun godt kunne tænke sig at lave om ved sig selv, så er svaret ja.

- Jeg ville gerne have lavet større bryster - ikke fordi jeg synes, de ikke er pæne nu, men jeg kan bare rigtig godt lide store bryster. Jeg elsker at kigge på dem og gør det hver gang, jeg kan slippe af sted med det, griner Camilla, der er meget fascineret af en vis dansk storbarmet reality stjerne:

- Linse Kessler sparker røv! Hun har bare en kavalergang, der vil noget. Hvis jeg skulle være en anden person for en dag, så skulle det helt klart være hende. Jeg ville bruge alle 24 timer på at tage på min barm, siger Camilla med et glimt i øjet.

Sådan ser min drømmefyr ud

Ifølge Camilla skal den perfekte mand have stjerner i øjnene og en lækker røv. Og så må han godt ligne Vin Diesel.

- Han er så mega lækker, at selv mine øjne savler. Den mand er Guds gave til jorden. Han er simpelthen bare perfekt!

Camilla søger en fyr, der har plads til at give noget af sig selv. Drømmefyren tænker på andre end kun sig selv, og så har han humor.

- Og så må han også rigtig gerne have nogle flotte øjne og pæne tænder, siger Camilla og tilføjer:

- Og hvis han overrasker med noget gennemtænkt og sødt, så er jeg helt solgt!

 

Morfar er den bedste

Lige meget hvor meget en fyr prøver at imponere Camilla, så vil han dog aldrig kunne hamle op med hendes morfar, som ikke kun er hendes forbillede men også hendes et og alt.

- Min morfar er verdens mest betænksomme og rare mand. Han har et hjerte af guld og tænker altid på andres behov og mangler. Trods et fuldtids job og en stor familie har han altid brugt megen tid på forskelligt frivilligt arbejde. Han har bl.a. trofast holdt jul for de udsatte og hjemløse de sidste 26 år. Han er virkelig et fantastisk menneske, der fortjener alt det bedste. Jeg er stolt af at være hans barnebarn, og jeg prøver hver dag at være mere ligesom ham, siger Camilla, der håber, at folk en dag vil mindes hende for de samme kvaliteter, som hendes morfar besidder:

- Jeg er normalt ikke en person, der tager mig af, hvad andre synes om mig. Jeg lever mit liv efter mine egne principper og på mine præmisser. Dog tilstræber jeg en vis respekt fra folk omkring mig. Jeg vil gerne udstråle selvsikkerhed, åbenhed og varme. Jeg hader, når folk tror, jeg er en bimbo, bare fordi jeg har tatoveringer og piercinger!

 

Afhængig af tatoveringer?
Lige som mange andre af vores dejlige Side 9-piger er Camilla tatoveret flere steder på kroppen. Hver og en af hendes tattoos betyder noget ganske særligt for hende.

- Jeg har en stor tatovering på venstre arm, der er til minde om min far, der desværre ikke er hos mig mere. Den betyder utrolig meget for mig, og den får mig til at føle, at min far stadig er hos mig og passer på mig. Jeg har også en tattoo på det ene ben. Det er et stamtræ, der symboliserer, at jeg og min familie altid har hinanden. Tatoveringen på ryggen har jeg selv tegnet, og den bag øret er min mors fødselsdato. Den på fingeren er min bedste vens initialer og den på hånden er mit eget navn. Sidst men ikke mindst har jeg et lille hjerte ved hoften. Det er den første tattoo, jeg fik lavet, siger Camilla, som har mange idéer til nye tatoveringer.

- Jeg ved ikke, hvorfor andre får tatoveringer, men for mit vedkommende er det fordi, jeg synes, det er en smuk form for udsmykning af kroppen. Desuden bliver man en smule afhængig, når man først har fået en. Jeg har absolut ikke fået min sidste tatovering endnu, griner smuksakken.

Camilla ønsker sammen med Side 9 alle læserne en rigtig god weekend!

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Seneste i EKSTRA
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen