Side 9-pigerne bag kameraet: Champagnebad og hulahoop-ringe

Det gik ikke stille for sig, da 9 Side 9-piger mødtes for at starte konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige. Her slog de sig løs med både hula hoop-ringe og et forsøg på Segboards. EKSTRA var selvfølgelig med hele vejen, og du kan se alle billederne her

EKSTRA var med hele dagen, da ni Side 9-piger mødtes for at skyde konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige i gang. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

Selvom de er hinandens største konkurrenter, var god stemning og masser af grin, da der lørdag skulle tages billeder til konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige. Fra tidligt morgen mødte 9 ud af de 12 finalister på STAY Hotel i København.

Her skulle de først og fremmest have taget fotos til den afgørende del af konkurrencen, men da først det var overstået, slog pigerne sig for alvor løs.

De skulle nemlig ikke mangle underholdning til de smukke piger, så derfor kom Hula Hoop-danserinden Miss Mia forbi pigernes værelse, for at undervise dem i at bruge en hula hoop-ring. Det blev en både sjov og hård oplevelse for de friske piger, der tog imod opgaven med blandede følelser.

- Jeg er ret nervøs for det faktisk. Havde det været alt muligt andet, havde jeg nok taget det mere roligt, men jeg er virkelig ikke god til at bruge sådan en ring. Men det skal nok blive sjovt, lød det fra sidste års vinder af konkurrencen, Josefine.

Pigerne tog imod udfordringen med Hula Hoop med masser af gå-på-mod. 

Karina og Rakel tog derimod straks fat i ringene, og det klarede de perfekt - til deres egen store overraskelse.

- Jeg vidste ikke, at jeg kunne finde ud af det, lød det efterfølgende fra en storsmilende Rakel.

Men lærermesteren Miss Mia var nu ikke så overrasket over Rakel og de andre pigers hurtige læring.

- Alle kan lære det. Jeg har nok undervist over 1000 i det her, og jeg har kun oplevet to kvinder, der aldrig rigtig fik det til at køre, siger hun.

Miss Mia lever af at undervise i hula Hoop - som den eneste i Danmark. Hun har delt lektionerne op i to slags - en hvor man bruger det til træning, og en hvor man har det sjovt med ringene og laver flere tricks.

Det med træning er da også noget, flere af pigerne hurtigt mærker.

- Puha jeg har helt ondt i mine mavemuskler nu, griner Lara Denice efter lektionen.

Segboards på ønskelisten

Selvom det ikke var alle pigerne, der greb muligheden for at lære hula hoop lige godt, tog det dog langt fra modet fra nogen.

Derfor stod de da også alle ni klar, da der blev pakket segboards ud. Med både nervøsitet og nysgerrighed hoppede den ene pige efter den anden op på det populære køretøj, for at prøve kræfter af med balancen.

- Jeg er rigtig god til at slå mig faktisk, så det kan godt blive meget farligt for mig, siger Josefine nervøst.

Hun prøver dog alligevel kræfter med at komme op på brættet, selvom det aldrig helt lykkedes for den høje blondine.

Det gør det til gengæld for Lara Denice, der viser sig at være utroligt lærenem. Hun drøner hurtigt fra både livevært og konkurrenter, og segboardet bliver hurtigt populært hos Side 9-pigen.

- Jeg tror, det skal på min ønskeliste, griner hun.

Se her, hvordan pigerne klarede sig på segboardsene. 

Fest før afgørelsen

Hvis hverken hula hoop eller segboards er nok, så havde Side 9-pigerne også en trampolin, som de kunne få brug noget krudt af på.

Efter et par glas champagne, som skulle markere fejringen af at Side 9-pigen i år fylder 40 år, var flere piger mere end klar til at tage en hoppetur.

Champagnen var også nødvendig for at holde energien oppe hos de efterhånden trætte modeller. Hen på eftermiddagen dukkede et par fans nemlig op for at få taget billeder med de smukke piger, og så var der ellers fri leg til at afslutte dagen på den rigtige måde.

En lang dag med fotoshoots og sjov nåede efterhånden sin afslutningen for pigerne, og nu er der kun tilbage at sige held og lykke til hinanden, inden den første afstemning går i gang onsdag her hos EKSTRA.

 

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Seneste i EKSTRA
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen