Side 9-Rakel: Jeg føler mig ikke sexet - jeg er SEXET!

Få flere billeder af dagens smukke Side 9-pige herunder

Dagens dejlige Side 9-pige er 29-årige Rakel.

 

Rakel er flyttet tilbage til Island efter at have boet de sidste10 år i Danmark. Selv om hun synes, at det er dejligt at være tilbage i sit hjemland, hvor hun nyder at være genforenet med sin familie og sine venner, så er det ikke sikkert, hun bliver boede deroppe.

- Det er skønt at være hjemme i den friske luft og dejlige natur. Der er sket så meget i mit liv det sidste års tid. Jeg har fået et meget spændende men krævende job som Office Manager hos et kontorhotel. Jeg har også mødt en masse nye mennesker, og mit netværk er vokset med mange nye venner og bekendte - og det er jo altid super fedt. Jeg trives godt i min tilværelse lige nu, men Danmark er stadig et slags andet hjem for mig. Derfor vil jeg ikke udelukke, at jeg måske en dag rejser "hjem" til Danmark igen - eller måske til et helt tredje sted.

 

Vi har bedt Rakel om at fortælle lidt om sig selv:

Jeg bruger en hel del tid på at planlægge og forberede photoshoots sammen med forskellige fotografer. Jeg kan også godt lide at planlægge pub quiz og kulturevents.

Mine yndlingsfarver er lille, grøn og orange. 

Jeg lytter altid til musik. Jeg elsker, når højtalerne kører på fuld drøn. Jeg er til alle genrer, men jeg foretrækker elektronisk musik og house musik.

Min yndlingsfilm er Labyrinten til troldkongens slot fra 1986 med David Bowie. Mr. Bowie, du vil altid være i mit hjerte - RIP!

Min livret er helt klart Sushi. 

Da jeg var yngre, svømmede jeg en del. Nu dyrker jeg yoga og Mindfullness, og så træner jeg i fitnesscenteret.

Jeg var en god elev i skolen - men jeg blev træt af studierne, så jeg droppede ud af gymnasiet og flyttede til København. Jeg var bedst til engelsk og matematik.

Hvis jeg skal beskrive mig selv som person, så vil jeg sige, at jeg er en sød og rar person. Jeg er kendt for at være sjov, omsorgsfuld og nem at omgås.

Jeg har det sjovest, når jeg er sammen med de mennesker, som jeg holder allermest af.

Og til spørgsmålet om hvornår jeg føler mig mest sexet, så er svaret:  Jeg føler mig altid sexet. Rettelse - jeg føler mig ikke sexet; JEG ER SEXET!

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Seneste i EKSTRA
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen