Persondata politik

Gratis og lovligt: Sådan får du amerikansk Netflix

Se den nye sæson af 'Mad Men' lovligt om to minutter: Hvis du har abonnement på Netflix og er træt af det danske udvalg, kan du på ingen tid få adgang til den langt større amerikanske udgave. Ekstra Bladet viser dig hvordan

Seneste i EKSTRA

EKSTRA nyhedsbrev
Kom EKSTRA tæt på afsløringerne, sporten, krimi, politik, kendisser - og Side 9-pigerne. Få holdbare tips og tricks og overblik med interaktive kort og grafikker.

Mest læste i EKSTRA

 

Danskerne elsker at streame film på nettet, og det har gjort Netflix til en bragende succes herhjemme.

Firmaet vil ikke afsløre, hvor mange danskere der har tegnet abonnement på tjenesten, men eksperter har tidligere anslået tallet til at være mellem 250.000 og 400.000 mennesker.

Der har været en del kritik af det danske udvalg, for mens vi anslået har adgang til omkring 1700 film og serier, så har amerikanerne adgang til omkring 11.500.

SLÅ TIL NU:

Få 3 måneder til 43,50 kr.

Se mere og bestil her »
EKSTRA

Få adgang til alt EKSTRA indhold på ekstrabladet.dk for under 1 krone om dagen.

Første uge til 0 kr. Start med 3 simple trin!*

Bestil abonnement
Allerede bruger?

Trin 1 af 3 Oplever du problemer: kontakt support

* Dit EKSTRA-abonnement starter med 7 dage til 0 kr. Herefter koster det 29 kr. pr. 30 dage. Abonnementet er løbende. Du kan stoppe dit abonnement til hver en tid til udløbet af en abonnementsperiode.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Nyhedsredaktør lige nu: Steffan Kærulf Frandsen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik