E-bog til dig: Danskere tog heilende imod nazisterne 9. april

Gratis e-bog til dig: Som EKSTRA-abonnent får du lige nu helt gratis e-bogen om 9. april 1940: 'Skammens dag'. Ved hjælp af eksklusivt historisk materiale og enestående øjenvidne-beretninger fortæller vi om 75-året for en dag fyldt med svigt og forsømmelse - og fiasko

9. april 1940 blev Danmark besat af Tyskland – mens vi lå og sov. Denne omfattende fortælling skildrer med øjenvidne-beretninger og enestående billeder i detaljer, hvad der helt præcis skete, da nazisterne invaderede Danmark.

Læs om de mange svigt og forsømmelser, der førte til fiaskoen, og find ud af, hvem der var heltene, og hvem der var fjolserne.

Hent e-bogen helt gratis som EKSTRA-abonnent nederst i denne artikel. Normalpris 39 kr.

Det er Ekstra Bladets dygtige seniorreporter og bl.a. tidligere Tysklands-korrespondent og politisk reporter, Nils-Christian Nilson, der står bag denne spændende og afslørende e-bog om, hvad der virkelig skete 9. april 1945.

Mere om forfatteren af 'Skammens dag':

Nils-Chr. Nilson, årgang 1945, startede på Middelfart Venstreblad i 1962, ansat på Politiken 1963-1987 og siden 1987 på Ekstra Bladet. Har skiftedes mellem at være redigerende og skrivende, det sidste til dels som Tysklands-korrespondent for Politiken og i mange år fra Christiansborg, både for Politiken og Ekstra Bladet. Han betragter det som en overdrivelse, når Jens Otto Krag i 1972 begrundede sin afgang med 'daglig læsning af Nilsons artikler', ligesom han skarpt afviser at have spurgt Uffe Ellemann-Jensen, hvor hans kat var. I de senere år har 'Nille' især jagtet gode replikker til artikler om udenlandske og historiske forhold. Når han har fundet et særlig godt citat, udbryder han begejstret: 'Den er hjemme'.


Du kan hente 'Skammens dag' herunder.

EKSTRA - alt det, du ikke vil gå glip af
Få adgang til denne artikel + mere end 3500 andre spændende historier. Læs EKSTRA på op til 5 enheder og kom helt tæt på aktuelle begivenheder, kendisser, sport, krimisager, trends og meget mere...
ALT DETTE FÅR DU MED EKSTRA:
  • Mere end 3500 historier på mobil, tablet & computer
  • Nye spændende og dybdegående artikler hver dag
  • Digitalt arkiv med alle Ekstra Bladets aviser
  • Særlige fordele - Rabat på SpotDeals, gratis e-bøger og events

39 kr. /md.
Ingen binding

Nyhed: betal med MobilePay - Ingen binding!

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen