Gå ikke glip af e-bogen "Linse"

Som EKSTRA-abonnent kan du lige nu hente e-bogen 'Linse' af Linse Kessler i samarbejde med Michael Holbek

Den farverige og populære bryggetøs Linse Kessler, der er kendt fra TV3s reality-hit 'Familien fra Bryggen', fortæller nu hele historien om sit barske og eventyrlige liv.
 
Om at være barn med en tørstig mor og blive hurtig voksen. En vild ungdom som hashsmugler, med knivstikkeri, slagsmål, fængselsophold og fangeflugt. Om at strippe, falde for seje mænd og at blive mor. Om skønhed, tatoveringer, ansigtsløft og brystoperationer. Om et ubrydeligt familie-sammenhold og kærlighed til hunde. Mød Linse - en ualmindelig selvstændig og handlekraftig kvinde med et kæmpe hjerte, som banker bag Skandinaviens største barm. En kvinde, der brænder max for at sætte kulør på livet. 

Linse Kessler er aktuel på TV3 i efteråret 2014 med 12 nye episoder af 'Familien fra Bryggen'. Hendes Facebook-profil bliver fulgt af mere end 270.000 fans.

EKSTRA - alt det, du ikke vil gå glip af
Få adgang til denne artikel + mere end 3500 andre spændende historier. Læs EKSTRA på op til 5 enheder og kom helt tæt på aktuelle begivenheder, kendisser, sport, krimisager, trends og meget mere...
ALT DETTE FÅR DU MED EKSTRA:
  • Mere end 3500 historier på mobil, tablet & computer
  • Nye spændende og dybdegående artikler hver dag
  • Digitalt arkiv med alle Ekstra Bladets aviser
  • Særlige fordele - Rabat på SpotDeals, gratis e-bøger og events

39 kr. /md.
Ingen binding

Nyhed: betal med MobilePay - Ingen binding!

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen