Gå ikke glip af e-bogen "Skrig under vand"

Som EKSTRA-abonnent kan du lige nu hente e-bogen 'Skrig under vand' af Øbro og Tornbjerg

Skrig under vand blev i 2010 vinder af Politikens store krimikonkurrence og blev med over 70.000 solgte eksemplarer en af årets bedst sælgende bøger.
 
Katrine Wraa er uddannet psykolog og profileringsekspert i England. Efter at have arbejdet for engelsk politi i en årrække bliver hun hentet hjem til Danmark og ansat i Drabsafdelingen i København. Hun får hurtigt sin sag for, da hun sammen med sin nye makker, Jens Høgh, skal opklare det brutale drab på en fødselslæge, der er blevet stukket ned i sin forhave.
 
 Mistanken samler sig om en tjetjensk flygtning, hvis kone dødeunder en fødsel, som lægen var ansvarlig for, om fødselslægens enke, der viser sig at rumme dybe hemmeligheder, og om lægens hemmelige elskerinde. 

I løbet af nogle få sindsoprivende vinterdage bliver Katrine Wraa konfronteret med sin egen værste angst, da det viser sig, at morderen er en skruppelløs psykopat, der pludselig er kommet alt for tæt på. 

Skrig under vand (2010) er første bind i serien om profileringseksperten Katrine Wraa. 
Efterfølgende bøger i serien: Djævlens ansigt (2011), Evas sidste nat (2013) og Det norske job (2014). Den anmelderroste serie er solgt til udgivelse i flere lande.

EKSTRA - alt det, du ikke vil gå glip af
Få adgang til denne artikel + mere end 3500 andre spændende historier. Læs EKSTRA på op til 5 enheder og kom helt tæt på aktuelle begivenheder, kendisser, sport, krimisager, trends og meget mere...
ALT DETTE FÅR DU MED EKSTRA:
  • Mere end 3500 historier på mobil, tablet & computer
  • Nye spændende og dybdegående artikler hver dag
  • Digitalt arkiv med alle Ekstra Bladets aviser
  • Særlige fordele - Rabat på SpotDeals, gratis e-bøger og events

39 kr. /md.
Ingen binding

Nyhed: betal med MobilePay - Ingen binding!

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen