Ferie

Gigant-bøder for at tale om sex

Barcelona vil have prostitutionen væk fra turist-området ved La Rambla. Nu kan en person få bøder på over 1.000 euro, hvis man overhovedet besvarer tilbud om købe-sex

  • La Rambla (ARKIVFOTO: Juergen Richter)
La Rambla (ARKIVFOTO: Juergen Richter)

Seneste i EKSTRA

Hent flere
 

Bystyret i Barcelona forbød allerede i 2006 gadeprostitution i byen.

Men det har ikke sat en stopper for endog meget pågående sex-tilbud til byens turister, ikke mindst i området omkring La Rambla.

Nu skifter myndighederne taktik. De har indført forordningen 'El Boletín Oficial de la Provincia'. Nu er det kunderne, der skal knaldes, men ikke af de 'selvstændig næringsdrivende'.

Det dansksprogede site radiosolymar.es skriver, at afsløres en person i at spørge efter eller forhandle en sex-ydelse på gaden, så vanker der en bøde på 1.000-1.2000 euro, mens vi runder de 10.000 kroner - nemlig 1.500 euro - hvis 'forhandlingerne' finder sted mindre end 200 meter fra en skole eller anden uddannelsesinstitution.

Sitet oplyser, at mange turister kontaktes på Ramblaen og at den aftalte forretning ofte foregår i al åbenhed i en af sidegaderne. Det er den trafik kommunen vil have stoppet.

Ansvarshavende chefredaktør: Poul Madsen Følg @pomaEB Ledende digital redaktør: Anders Refnov EKSTRA-redaktør: Lisbeth Langwadt Følg @langwadt Nyhedsredaktør lige nu:Linette K. Jespersen Kontakt Ekstra Bladet

Ekstra Bladet - Rådhuspladsen 37 - 1785 København V - Telefon: 33 11 13 13 - Fax: 33 14 10 00 - CVR nr. 26 93 36 76

Udgiver: JP/Politikens Hus A/S | Om Ekstra Bladet | Ophavsret | Persondata politik