Ferie

Dansk campingplads er den bedste

'Det er allerdejligst at være campinggæst i Danmark', konstaterer den norske avis VG i en stor test af campingpladser i Skandinavien

  • Det er især Bøsøres badeland, strand og legepladser, der hiver sejren hjem som Skandinaviens bedste campingplads. (Foto: Bøsøre Strand Feriepark)
Det er især Bøsøres badeland, strand og legepladser, der hiver sejren hjem som Skandinaviens bedste campingplads. (Foto: Bøsøre Strand Feriepark)
1/2
Næste »

Det er ikke detaljer, der afgør den store test af skandinaviske campingpladser, som den norske avis VG har foretaget.
'Konklusionen er klar: De danske supercampingpladser på Fyn skiller sig ud', skriver avisen, der i de seneste tre år har været rundt og teste legeland, bademuligheder, spisesteder m.m. på campingpladser i Norge, Sverige og Danmark.

Fantastisk strand
Og det er Bøsøre Strand Feriepark på Østfyn, der løber med det ærefulde prædikat: Skandinaviens bedste campingplads. Især er det legepladsen, der 'giver megen sjov for alle' og den flotte sandstrand med udsigt til Storebæltsbroen, der trækker pointene hjem.

Men også 'det store indendørs badeanlæg, den fantastiske campingplads, hvor de (store) telt- og vognpladser er adskilt af hække og ikke mindst den gode restaurant med rimelig og nydelig dansk mad!' imponerer det norske testpanel.

Dansk venlighed
Prikken over i'et må dog være - og hold nu fast - 'den danske venlighed, som bare må opleves for at forstås', mener avisen VG.

På vinderpladsen Bøsøre Strand Feriepark er der naturligvis stor begejstring over kåringen. Men bestyrer Yvonne Mortensen kan egentlig godt forstå det:
- Vi ligger virkelig helt unikt, siger hun og fremhæver derudover også sine medarbejdere, som er med til at gøre Bøsøre Strand Feriepark til noget ganske særligt.
- De er meget smilende og veltalende. Vi har aldrig nogen klager over dem, fortæller hun glad.

Allerede mange normænd
Og selv om det først er i dagens udgave af VG, at kåringen finder sted, kan Yvonne Mortensen og Bøsøre Strand Feriepark allerede mærke de skandinaviske naboers interesse for pladsen. Især nordmændene har fundet vej til Bøsøre i år, hvor højsæsonen allerede er i fuld gang.

Mere Fyn er fin
På en andenplads i det skandinaviske 'mesterskab' kommer campingpladsen Skottevik Feriecenter i Norge efterfulgt af Daftø Resort på Sveriges vestkyst.

De to andre danske campingpladser i testen er Bøjden Strand Feriepark ved Faaborg og Hvidbjerg Strand Feriepark ved Vesterhavet, og de får også meget flotte anmeldelser i VGs test.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jeseprsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen