Danmark

To Tivoli-forlystelser går på pension

Derfor kan du prøve dem gratis i weekenden

  • Den lill Flyver skal moderniseres, og derfor kan du gratis prøve denne forlystelse 27. og 28. oktober fra klokken 10-14. (Foto: Tivoli)
Den lill Flyver skal moderniseres, og derfor kan du gratis prøve denne forlystelse 27. og 28. oktober fra klokken 10-14. (Foto: Tivoli)
1/2
Næste »

Det er sidste tur med Det store Ur, der blev opført i 1970, og som også er kendt som Børnepariserhjulet og Den blå Safir.

Tivoli har besluttet at pensionere forlystelsen for at gøre plads til en ny, hvorfor man i weekenden 27. og 28. oktober inviterer nostalgikere og legebørn i alle aldre til at prøve den gratis en sidste gang.

LÆS OGSÅ:

Se også: Uhyggelig halloweenhygge

Det samme er tilfældet for Den lille Flyver, der ligger i Det muntre hjørne.

Den har rundet 22 år og fløjet intet mindre end 4.730.000 ture siden 1990. Flyveren bliver dog ikke helt nedlagt, men derimod moderniseret med nyt design, før den står klar til afgang, når næste sæson starter i foråret 2013.

LÆS OGSÅ:

Se også: Tag på monster-pubcrawl

Arbejdet med nedrivningen af området og opbygningen af det nye forlystelsesområde begynder allerede fra på næste mandag, hvor 25 mand vil være beskæftiget med at skabe rammerne til det nye område. Arbejdet kommer til at foregå helt frem til åbningen af den gamle have april næste år, hvorfor området vil være afspærret under Jul i Tivoli.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen