Danmark

Rengøringsfolk i Københavns Lufthavn stjal fra fly

Rengøringsfolk, der rengjorde flykabinerne om natten, gav sig selv et ekstra nattillæg ved at stjæle toldfri varer

  • Fristelsen ved at have fri adgang til flykabinerne om natten var for stor for fem rengøringsmedarbejdere. (Genrefoto: Colourbox.com)
Fristelsen ved at have fri adgang til flykabinerne om natten var for stor for fem rengøringsmedarbejdere. (Genrefoto: Colourbox.com)

Et stadig stigende svind fra en række flyselskaber, som rengøringsvirksomheden Sodexo udførte service for, fik både Jet Time, Norwegian og Thomas Cook Airlines til at gå til politiet.

Det viste sig at være den helt rigtige beslutning. For fem ansatte, der primært arbejdede om natten, er blevet afhørt og har nu tilstået tyverierne, skriver branchesitet Check-in.dk fredag morgen.

LÆS OGSÅ:

Se også: Så meget inddrages i Københavns Lufthavn

De fem medarbejdere har med øjeblikkelig virkning mistet deres job hos Sodexo, der samtidig mener at have gjort klart over for andre medarbejdere, at den slags naturligvis ikke er acceptabelt.

Det fremgår ikke, hvilke genstande der er stjålet om bord på flyene, men ifølge Check-in.dk er der angiveligt tale om let omsættelige varer som cigaretter, spiritus og parfumer.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Linette K. Jespersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen