TV: Saras sjove dyretips i efterårsferien

Se svinemorsomt klip med tv-værtinden, Sara Frost, der befinder sig i en uvant situation, hun bestemt ikke kan anbefale læserne. Se hvad det hele går ud på i aften i premieren på 'Damen og dyret'

22-årige Sara Frost er foruden nysgerrig dyreelsker i 'Damen og dyret' også radiovært på DR. Hun har tidligere været den ene halvdel af ungdomstrendprogrammet 'Populær' på DR HD. (Foto: DR)
22-årige Sara Frost er foruden nysgerrig dyreelsker i 'Damen og dyret' også radiovært på DR. Hun har tidligere været den ene halvdel af ungdomstrendprogrammet 'Populær' på DR HD. (Foto: DR)

Grundlæggende opfordrer hun os bare til at kigge på dyrene. For underholdningen er lige foran vores næser.

Tv- og radioværten Sara Frost har i aften klokken 20.30 premiere på serien 'Damen og dyret' på DR HD, hvor hun sammen med dyreeksperten Anders Koefoed ser nærmere på en række af de træk, vi mennesker har tilfælles med vore bevingede, pelsede eller skællede venner fra dyreriget.

Og nu vil hun så dele ud af sine egne til tider dyrekøbte erfaringer med dyr til glæde for de af os, der gerne vil tilbringe lidt af den resterende efterårsferie i selskab med netop disse.

Men først skal det handle lidt om sex, for det er jo hele grundlaget for både vores og dyrenes eksistens og tilmed temaet for det første program i serien. Så hvorfor ikke starte med at høre Sara Frost om, hvilket dyr der er mest sexet.

- Hmm, altså det mest seksuelle dyr må være pingvinen. De er virkelig til hele pakken - homosex og nekrofili inklusive. Og dem kan man jo se i blandt andet Zoologisk Have i København, fortæller tv-værtinden, der også i samme forbindelse er nødt til at nævne Bonobo-aben.

SE TRAILER FOR 'DAMEN OG DYRET' HER

- De har virkelig meget sex. De bruger det blandt andet til at løse konflikter. De har makeup-sex. Faktisk opfinder de ligefrem konflikter for derefter at råde bod på dem ved hjælp af sex. Det svarer lidt til, at man råber af kæresten derhjemme, hvorfor han ikke har taget opvasken, men kun gør det med det ene formål for øje, ler Sara, der tidligere sammen med Jacob Hinchely har været vært på ungdomsprogrammet 'Populær' på DR Mama.

LÆS MERE OM SARA HER

Der er masser af muligheder for selv at blive underholdt af dyr i efterårsferien. Og Sara er gennem de seneste fire måneders optagelser i det ganske land mere opdateret end de fleste, når det gælder søde, sjove og vanvittige dyr.

Saras små dyretips til efterårsferien

  • Man skal da gå i Københavns Zoo. Det er en klassisk, charmerende by-zoologisk have. Det er også et sted, hvor det bare er hyggeligt at sidde og drikke en kop kaffe. Og har man børn, er der rigtig gode muligheder for at komme helt tæt på dyrene ovre i den der petting-zoo. Eller som voksen - hvis man lige som mig bare er helt vild med at klappe søde, små geder. Mit favoritdyr derinde er dog tapiren - især fordi den fik en unge sidste år. Den var SÅ sød, at det næsten var urimeligt. Den er skøn, fordi den både ligner en dyresluger og en zebra og ikke rigtig synes at vide, hvad den vil.
  • Dyrehaven er også sikker. Det er jo heller ikke noget originalt bud. Men der er dyregaranti. Og har man børn, så ved man godt, at det kan være svært at forklare dem, at dyrene lige er i gang med noget andet, når man ikke kan se dem.
  • Er man i Jylland, så vil jeg helt klart anbefale Ree Park i Djursland. Som navnet antyder, er det et sted med masser af plads, og mange af dyrene går relativt frit rundt. Altså ikke de farlige af slagsen naturligvis. Der er et stort og spændende område, hvor der er ulve og bjørne - og er man heldig, gør de noget sjovt.
  • Ellers er der marsklandet ved Tønder og Højer. Her kan man nyde de utroligt mange fugle. Jeg har selv boet dernede, og jeg bliver hver gang overrasket over, hvor store de egentlig er, de marskfugle. Og så er der jo sort sol. Og får. Det er det dyr, der bliver ydmyget mest. De er skide søde, men de er bange for alt. De er bange for græs, de er bange for himlen, de er bange for solen, og de er nærmest bange for hinannden. Får har virkelig ikke fået særlig meget at rykke rundt med.

I aften kan du i øvrigt se Sara tappe sæd fra en orne og ride på en so. Men det er ikke noget, hun vil anbefale nogle af ekstrabladet.dk's læsere.

- Det var som at være en del af en trekant, man ikke selv havde noget som helst ud af. Jeg håber dog, at dyrene fik noget ud af det. Men jeg tror, det er sundt at se, hvordan se små grise egentlig bliver til, siger Sarah, der snart kan kalde sig gudmor til en flok grislinger.

Skulle man i øvrigt være en af dem, der ikke er ret vild med at gå ud at opleve dyr ude i naturen, men foretrækker at sidde foran en skærm, anbefaler Sara Frost denne side.

1 af 2 Blandt de mange specielle ting, Sara skal foretage sig i programserien, er at ride på en stor so for at forøge chancen for drægtighed. (Vidcap)
2 af 2 22-årige Sara Frost er foruden nysgerrig dyreelsker i 'Damen og dyret' også radiovært på DR. Hun har tidligere været den ene halvdel af ungdomstrendprogrammet 'Populær' på DR HD. (Foto: DR)
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen