Caroline præsenterede nyt fly i Billund

Caroline Wozniacki lagde vejen forbi Legoland for at markere åbningen af en ny flyrute til Istanbul

Modellen af Turkish Airlines-flyet er af typen Airbus A321. Den måler cirka 1,80m x 1,75m, og der er brugt omkring 8.500 Legoklodser til at bygge den.
Modellen af Turkish Airlines-flyet er af typen Airbus A321. Den måler cirka 1,80m x 1,75m, og der er brugt omkring 8.500 Legoklodser til at bygge den.

Det bliver snart ikke mere internationalt. Hele Danmarks tennisdarling med det polske navn præsenterede i dag et nyt fly fra Turkish Airlines.

Flyet var dog af lego, og det er udstillet i Legoland i Billund for at markere, at det hastigt ekspanderende tyrkiske flyselskab nu har åbnet en rute til Istanbul fra den driftige jyske by.

Med afgangen fra Billund kan danskerne vest for Storebælt nu komme direkte til Istanbul, der samtidig fungerer som Turkish Airlines udgangspunkt for deres mange destinationer i hele verden. En tur fra Billund til eksempelvis Bangkok eller Cape Town kan derfor nu gøres med kun ét stop med Turkish Airlines.

LÆS OGSÅ:

Se også: Himmel, hav og historie i Zadar

- Billund er en spændende destination for de mange udenlandske turister, som besøger Legoland hvert år. Vi håber naturligvis, at Turkish Airlines’ nye rute vil gøre det endnu nemmere for gæsterne at finde vej hertil, ligesom det i dag er tilfældet for en af Danmarks mest elskede sportsstjerner, Caroline Wozniacki, fortæller Henrik Höhrmann, direktør for Legoland.

At den tidligere verdensetter skal overrække det nye fly til den populære forlystelsespark er et oplagt valg. Den danske verdensstjerne har været ambassadør for Turkish Airlines siden 2010, hvor hun blev valgt til at være ansigtet ud ad til for deres Business Class-produkter.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen