Udland 4 timer siden
Lækker mad på ferien: Undgå turistfælder på Mallorca
Danmark 6 timer siden
Er du fra Tjøvenhamn? Lær at forstå bornholmsk
Udland 13 timer siden
I denne by vrimler det med sjældne fugle
Ferie 22. jul. 2016
Se videoen: Her ryger mand udover kanten på vandrutsjebane
Ferie 22. jul. 2016
Her er de mennesker vi hader mest på stranden
Ferie 22. jul. 2016
Ny rangliste: Her er verdens værste flyselskaber
Ferie 21. jul. 2016
Island er træt af klamme turister: I må ikke skide i det fri
Ferie 21. jul. 2016
Terrorfrygt på ferien? Sådan holder du dig opdateret
Ferie 21. jul. 2016
Populær spansk ferieø i krise: Løber tør for vand
Ferie 20. jul. 2016
Kæmpe bule i bukserne: Mand gemte vild last mellem benene
Ferie 20. jul. 2016
Dukker op af Østersøen: Her angriber vildsvin strandgæster
Ferie 20. jul. 2016
Styr på pas og dankort? Sådan undgår du identitetstyveri på ferien
Krydstogt 20. jul. 2016
Rekordmange krydstogtgæster går i land i København
Ferie 19. jul. 2016
Hidsig 26-årig tissede på passagerer i fly fra København
Ferie 19. jul. 2016
Sprang ud af fly med 7,8 mio: Nu opgiver FBI jagten på flykaprer
Ferie 19. jul. 2016
Flyselskab holder tæt om mystisk flyvning over Rusland
Ferie 18. jul. 2016
Uhyggelig trend: Her er verdens skøreste strandmode
Ferie 18. jul. 2016
Her er Danmarks dyreste sommerhuse
Ferie 18. jul. 2016
Ekspert advarer: Derfor bør du aldrig give dit pas til hotellet
Udland 17. jul. 2016
Få dit livs oplevelse: Badeferie blandt vilde dyr
Danmark

Kendte kokke laver mad i lufthavnen

Tre danske Michelin-kokke og Timm Vladimir laver mad til rejsende i Københavns Lufthavn

  • Thomas Rode, Jakob De Neergaard, Adam Aamann og Timm Vladimir er klar til at lave mad til de mange gæster i Københavns Lufthavn. (Foto: CPH)
Thomas Rode, Jakob De Neergaard, Adam Aamann og Timm Vladimir er klar til at lave mad til de mange gæster i Københavns Lufthavn. (Foto: CPH)

Tusindvis af turister fra hele verden kommer hvert år til København. Og en af de ting, der i de senere år for alvor har sat Danmark på verdenskortet er det nye nordiske køkken.

Og nu kan de flyrejsende allerede i Københavns Lufthavn komme op i de højere gastronomiske luftlag, da man i forbindelse med nordeuropas største madfestival, CPH Cooking, vil lade tre danske Michelinkokke og en kendt amatørkok lave mad til passagererne.

LÆS OGSÅ:

Se også: Fede apps til flittige flyrejsende

Fra 27. august og indtil uge 39 vil menuen i pop-op-restauranten således blive tilberedt af henholdsvis Thomas Rode fra Michelin-restauranten Kong Hans, Jakob De Neergaard tidligere chefkok fra Søllerød kro, der også er belønnet med en Michelinstjerne, Adam Aamann fra den Michelin-anbefalede Aamann smørrebrød og endelig skuespilleren Timm Vladimir, der vandt tv-programmet 'Masterchef 2011'.

LÆS OGSÅ:

Se også: Nordeuropas største madfestival i København

Kokkene glæder sig til at give de rejsende en smagsoplevelse af de helt store, når den nye pop-up restaurant slår dørene op i august ikke mindst den nye dreng i klassen, Timm Vladimir, er spændt på de nye udfordringer, der venter ham i hele to uger i selskab med kokke i Michelin-klassen:

- Jeg er enormt glad og meget beæret over at være med - og så med de andre kokke. I'm not worthy! Men jeg gør det sgu alligevel, siger Timm Vladimir.

De professionelle drenge på holdet lover dog at tage godt imod Timm og ikke mindst passagererne i lufthavnen:

LÆS OGSÅ:

Se også: Kulinarisk på kanarisk

- Jeg synes, det er sjovt at gøre mit til at få sendt folk ud i verden med et godt, solidt, sundt og velsmagende måltid i maven, siger Thomas Rode, der også er kendt fra tv-programmet '4-stjerners Middag'.

CPH Nordic Dining åbner i lufthavnen et par dage inden madfestivalen ’Copenhagen Cooking’, som indtager København fra den 24. august til den 2. september.

LÆS OGSÅ:

Se også: 10 uundværlige apps til madører

- Nordisk mad er blevet en kæmpe attraktion i hele verden, og derfor er Københavns Lufthavn også begejstret for at kunne tilbyde de rejsende noget helt ekstraordinært med CPH Nordic Dining, siger CPH’s salg- og markedsdirektør Carsten Nørland og fortsætter:

- At rejse ud i verden med en unik smagsoplevelse i bagagen, eller ankomme til Københavns Lufthavn og starte med en smagsprøve på, hvad Nordens gastronomiske hovedstad kan præstere, mener vi kan sætte prikken over i’et på en unik rejseoplevelse”.

Pop-up restauranten vil i uge 34-39 servere ny nordisk mad. Fra uge 35-39 vil menuen være tilberedt af fire kendte danske kokke.

Restauranten er åben kl. 11-20, og en Nordic Tasting Menu kan købes for 239 DKK.

Fra kl. 6 til kl. 10 sælger CPH Nordic Dining nordisk inspireret morgenmad, der kan købes i både en stor og en lille anretning. Morgenmadsmenuerne byder blandt andet på koldrøget Østersølaks, røget rensdyr, stenalderbrød og smør, myseost, multebærsyltetøj og hirsegrød med dansk honning.

Følg Ekstra Bladet

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen