Norwegian: Fonden gør flybilletter dyrere

Det vil blive dyrt for kunderne, hvis Norwegian tvinges ind i Rejsegarantifond. Det mener lavprisselskabet

Hos lavprisselskabet Norwegian er man godt tilfreds med, at man ikke skal lade sig registrere i Rejsegarantifonden for at kunne sælge flybilletter til kunderne.

- Som loven er i dag, er den til stor økonomisk og administrativ byrde for selskaberne, siger Johan Bisgaard Larsen, informationschef i Norwegian i en kommentar til den dom, Østre Landsret afsagde onsdag.

Johan Bisgaard Larsen understreger, at Norwegian er et af Europas mest rentable selskaber:

- I Norwegian holder vi omkostningerne nede, så vi kan tilbyde billige flybilletter. Det vil vi gerne fortsætte med og så overlade forsikringsforretninger til dem, som har forstand på forsikringer, siger han.

Norwegian flyver fra mange lande - og forskellige lovgivninger i de enkelte lande gør det svært at drive et flyselskab, som i sin natur opererer mellem mange forskellige lande.

Men ifølge Johan Bisgaard Larsen støtter lavprisselskabet tiltag, der har til formål at beskytte forbrugerne i forbindelse med konkurser.

Man er dog imod, at selskaber tvinges til selv at agere forsikringsselskab.

Norwegian er Skandinaviens næststørste flyselskab og Europas tredjestørste lavprisselskab. I 2010 fløj 13 millioner passagerer med lavprisselskabet.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Ulrik Bachmann
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen