Bagagehandlingen normaliseret i Københavns Lufthavn

Novia, der håndterer bagage for blandt andre Norwegian og Air France, holdt fagligt møde i morges, men bagagehandlingen er atter normaliseret

En bagagemedarbejder i Københavns Lufthavn sørger for, at de flyrejsendes kufferter ender de rette steder. (Arkivfoto: Peter Hove Olesen/Polfoto)
En bagagemedarbejder i Københavns Lufthavn sørger for, at de flyrejsendes kufferter ender de rette steder. (Arkivfoto: Peter Hove Olesen/Polfoto)

SENESTE: Det faglige mødet er overstået, og Novias bagagehandling er atter normaliseret.

Handlingselskabet Novia, der varetager cirka 15 procent af bagagehåndteringen i Københavns Lufthavn, er gået til fagligt møde.

Det betyder, at der kan opstå store forsinkelser hos de flyselskaber, der benytter sig af Novia herunder Norwegian, Air Berlin, Air France, Finnair, Emirates samt mange andre selskaber.

Se hvilket handlingselskab, dit flyselskab benytter sig af her.

Københavns Lufthavns presseafdeling ønsker ikke at udtale sig om situationen, men en kilde, der arbejder i lufthavnen, oplyser til ekstrabladet.dk/ferie, at køen af fly bliver stadig større.

- Både piloter og stewardesser har måttet hjælpe med at få bagagen om bord på flyene, men det er klart, at det tager meget længere tid, oplyser kilden, der understreger, at det kommer til at påvirke flytrafikken og bagageudleveringen foreløbig.

SAS, der står for 75 procent af bagagehåndteringen i Københavns Lufthavn, er ikke ramt af strejke.

Følg afgange og ankomster her.

Det har ikke været muligt at få fat i Novia.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen