Syv underværker i sand

Er du i nærheden af Søndervig ved Ringkøbing, så tag ud og oplev fascinerende kæmpeskulpturer

Det er tiende år i træk, at lokale og turister kan betragte de imponerende skulpturer i Søndervig ved Vesterhavet. (Arkivfoto: Thomas Fredberg/Polfoto)
Det er tiende år i træk, at lokale og turister kan betragte de imponerende skulpturer i Søndervig ved Vesterhavet. (Arkivfoto: Thomas Fredberg/Polfoto)

Selv om børnene kan bygge nogle imponerende sandslotte, når I er på stranden, så blegner podernes værker nok lidt ved siden af de op til 7,5 meter høje skulpturer, du kan komme til at opleve ved Søndervig, når den tiende Sandskulpturfestival går i gang.

Lur dem kunsten af
Fra 5. juni og ti dage frem kan du se 36 af verdens førende kunstnere inden for denne specielle kunstart omforme 8000 ton sand til store kunstværker, som på hver sin måde fortæller historien om verdens syv underværker, der er temaet i år.

LÆS OGSÅ: Vil begrave Boeing 727 i ørkenen

Arrangørerne lover, at kunstnerne vil udføre 'den største sammenhængende skulpturvæg verden endnu har set' i sand. Derudover bliver festivalpladsen prydet af et stort antal individuelle skulpturer.

Der vil også være en række aktiviteter for børn – og måske kan I få noget inspiration og nogle trick med hjem til jeres næste strandtur?

Er åben for publikum fra 5. juni til 2. september. Åbnes officielt lørdag 9. juni kl. 14.00. Læs mere på Sandskulptur.dk.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i Ferie
Seneste i Ferie
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen